Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajaba tebi jarane da ti i Messia dovedu, za tebe je i Safet Susic vanserijski strateg
ja strucnjaka i g****, treba imati 17 bekova, 19 stopera, 24 vezna igraca i 50 napadaca svi top klasa, da bi bio zadovoljan. treba njega u nasu ligu gdje nema kupovine igraca nego se dovode slobodni igraci za virsle.
je li i ovo iz pouzdanih izvora,kao to da je Dzeko strarter protiv Liverpoola?
Samo gdje će raditi. Po meni on nema mjesta ni u Gradini.
u evropskom fudbalu je podhitno potreban salary gap bas kao sto ga imaju u nba, nije fer dovezti bilmeza arapa koji se potrositi milijardu dolara i osvojiti prvenstvo ili lp.
za wemos ebo ti taj najveci strucnjak na otoku mamu kretenu jedan , za njeg i ferguson i venger i hjuz i pardJu i rednap i kamara njih su izmislili trenerski poso medjede jedan
DETALJNA ANLAZA PAROVA 4fudbal .com psg-bordeaux roma-catania pescara-inter liverpool-man city
Mancini je titulu uzeo na srecu i to je i prva i zadnja titula Mancinija u Engleskoj. ManU je bio toliko slab da nisu bili slabiji u zadnjih 20 godina. Chelsea bi bio prvak samo da su na vrijeme nogirali onog napuhanog portugalca a i LP je bila tu ;)
kako bi se majmune krpio ko ferguson , pola sezone covjek nema stopera , evo i ovu je poceo bez stopera, sredinu malo doveli sad kagawu i van persia u napadu i to je sve , a ovom malo sto ima po 3 igraca na svakoj poziciji rezervna,mora ti bit malo kad ne racunas na jednog dzeku i na kolarova nego igraju clishy i baloteli medjede jedan sugavi talijanski
@mirsad52 pored mene živog NEĆEŠ! vrbanjuša je mahalska ekipa i nek\' tako i ostane
daj mi milijardu eura i ja ću od vrbalnjuše napraviti evropskog šampiona.
eto ga za dzekom u juventus :D
Covjek uz simbolicnu finansijku pomoc Seika Mansoura stvori giganta. Legenda, vizionar i mesija.
Kada bi otisao to bi za City bilo najvece pojacanje, ali upala je tamo njemu sjekira u med.. Nece on nigdje dok ga ne otjeraju..
kix
@Patriot ne malo iznenadjenje sto ti napisa..............odakle info majke ti............
pa to budala zna on leti iz citiya dolazi guardiola iduce sezone, čak se špekuliše da je guardiola potpisao predugovor neki