Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džeko se najviše specijalizirao u tome da ne sluša zle jezike koji ga pljuju i koji bi dali sve da ga vide na dnu. poz
sta ce sve davati kad je covjek vec na dnu. sam je sebe upropastio i koliko se god tjesili da je on "napadacina", to nije tako i to svako zna ko prati njegove utakmice i opcenito fudbal. nekada je bio igracina, sada to vise nije tako da se ne lazemo. pricaj ti sta hoces i navodi kojekakve ponose ali zna se sta je dzeko u ovom trenutku kao napadac, velika 0, i sam je kriv za to.
Ma neka mu se zli jezici napuse te_ki !!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
U plavo Bozije prijestolje klicu zvuci s bogomolja to su pjesme zemlje moje gdje huce gore i sume polja. Mila sura i zestoka, Bosna na zemlji krvavoj, cuvam te kao i dva oka, ja sin sam tvoj, zemljo. Tamo, na Uni zlatno zrnce, a na Drini zora plava, u Neretvi spava sunce, niz ravnine se razlila Sava. Krene li dusman ti na zide u san starih mezarova, udarit ce na sehide, sto krv ce liti za brda ova. Mila sura i zestoka Bosna na zemlji krvavoj cuvam te kao i dva oka ja sin sam tvoj, zemljo. Samo za Džeku sina bosanskog
Princ je Princ.
Forca Roma
Džeko je naš kralj!!1
e sto mi imamo strucnjaka na ovim forumima to nema nigdje. Pazite se da vas vanzemaljci ne ukradu. Pisite sta hocete nogom bi se u dupe udarali da vam ukucani otpjevaju pjesmu, a ne cijeli stadion oooooooo Edin Dzekooooooo
NAJBOLJA KLADIONIČARSKA STRANICA!!! BEZ DOJAVA I LAŽI!!! http://rentabilnost.blogspot.com/ 5700 eura u 4 mjeseca.. 1270 eura u ovom mjesecu!! Imate još 3 dana da im se pridružite!!!
OOOOOOO EDIIN DŽEEKOOOOOOO !
zar ovaj ne igra u njemackoj???
Dobro je da dižete formu pred kvalifikacije. Valjda izvučemo 4 ili u najboljem slučaju 6 bodova u naredna dva meča.
OOOOO EDIN DZEKOOOOO,samo naprijed..
Bravo majstore! Klasa je klasa u svakom trenutku samo je treba znati iskoristiti. Za City je najskuplja varijanta Dzeko na klupi. A za BiH reprezentaciju Dzeko bez dovoljno kvalitetnih lopti s bokova ili iz dubine.
Pedijatrija i tropska medicina?
dobar je Dzeko!
Dzekson samo naprijed ubrzo ce tekme za repku tu je potrebna tvoja top forma narocito kada se uzme u obzir da je Vedator bio bolestan zadnju sedmicu dana!
Bravo majstore, kapitenu, gigo, dijamantu, dinamitu, tito, ajatolahu fudbala samo naprijed i ostali zmajevi da se kvalifikujemo na EURO pa onda da guzimo lokalne izdajnike :)))))))