Izašao nakon 13 minuta igre
1
Da Silva povrijeđen u derbiju protiv Francuske
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj Da Silva kontam ko je taj....
Ovo je onaj mali derpe što je umislio da je Messi pa ne da Džeki loptu, a veze nema s vezom o vezi. E NEKA JE! . . ... . .... . /¯/) ......... . . ./¯ ./ . . . . . . . /. . / . . . . /¯`/\'. .\'/¯¯/ . . . /\'/. /. . /. . /. /¯\\ . . .(... . . . . ..........) . . . \\. . . . . . . . ... ./ . . . .\\................../
Da Silva??? Ko je ovdje lud.. Molim urednika (ako postoji) da sto se tice sporta, narocito fudbala da nekome da pise clanke koji su u tome strucni a ne nekome ko pojma nema. Hvala
Da Silva:)
Ce Fabregas promašio penal, a Se Ramos zabio gol. Fra Ribery igrao dobro i asistirao El Giroudu.
Znate šta je najgore? Što je ovo agencijski članak (totalsport) i na klixu je da samo naslov promijeni, tako da ne bude isti. I? Vidi čuda... Pogriješili na jedinom mjestu koje su sami pisali :)
Otvorio sam ovaj clanak samo jer me interesovalo ko je \"Da Silva\"? Ne kontam odakle brazilci Francuzima,a pogotovo Spanjolcima... Toliko mladih bez posla sa fakultetima (mislim ovim nasim Sarajevskim starim,ne Travnickim il sl.) bez posla,a vama rade kreteni sa zavrsenom srednjom nekom skolom nigdje veze,mada bi trebalo da je i ona dovoljna da covjek zna sastaviti recenicu i bude informisan!!! Fakat ba...de to malo dovedite u red!!
Iako ne bude igrao za City, tu je kratkovrati Tevez da palamudi i s.e.r.e po terenu. Jednu odigra dobro pa jednu u.s.e.r.e - jedan prosječan igrač.Sto boljih, sto gorih.
david da silva? jao koji ste vi diletanti i ojebine, je.bo vas onaj ko vam prostor dade...
glu.pi klixu on nije da silva nego David Silva !! zasto pisu clanke ovi sto se ne razumiju u fudbal !? Auu on je Cityu sam 50 % ekipe oni su bez njeg ko Sask Napredak
da silva da pamet
vrlo poučan i edukativan ovaj portal \"klix.ba\".... čuj Da Silva... je li to u opštini promijenio ime???
Da Silva? Eduardo?
svi golovi na 4 fudbal .com
hahaahah kraljuuuuuu :D
e volim sto im ga giru uvali u 93-oj, oce se oni qu...it i driblat..umjesto da doda loptu bilo kome ili da je nabije u aut i kraj ..to je to..al jok...jok buskec dribla..