Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek pametno rekao
Dobra slika
A zasto si tada sutio? Ljudi ginu SADA i treba izvrsiti svaki pritisak da se to zaustavi. Svaka usporedba sada je obicni spin usmjeren da se otupi ostrica otpora zlu koje prijeti cijelom svijetu, pa i Bosni. Ne nasjedajte.
Nije niko radi sudije ušao 😂
Zamjenise sliku dusmani 😂😂
Jos jedan proruski i vjerovatno Janshin igrac. Kad samo pocnu traziti opravdanja? Vjerovatno mogu ici do osvete Turcima koju je spominjao Mladic prije pokolja. Mislim da bi onda i turske klubove trebalo iskljuciti radi onoga sto je Turska nekad uradila u Armeniji. Isto tako Slovenci su bili diskrimanotorni prema svima koji su se zatekli 92. u Slo, a nisu rodjeni Slovenci, pa ni dan danas nisu dobili drzavljanstvo. Nepravda takodje.
ali to je rezon. dq bi bilo pravedno mora biti isto za sve. uvijek i za sve!
Sto ce kad Muslimane na Bliskom istoku zapadna Evropa i amerika i dalje vide kao ljude koji nisu civilizovani i neki nas smatraju da nismo ni ljudi.
Aaa, ti si sa bliskog istoka Strypi?
Ovdje je svima guzica u pitanju ? Eto zasto
Znaci pocelo je
Ovaj sudija bi mogao suditi od danas na turniru kad se mahale skupe u Ljubljani 🤣🤣🤣
Potpuno je u pravu
Lažna vijest šta se palite... https://www.nogomania.com/Novica/Damir-Skomina-zanika-izjave-o-vojni-v-Ukrajini-nekdanji-sodnik-je-zrtev-kraje-identitete-na-spletu
Nije u pravu, pravedno bi bilo zalagati se da se izbaci svako ko krši ljudska prava drugog a ne zalagati se za tezu " kad niste izbacili one nemojte ni ove". Zaboli me za nogomet, principi su važniji a izgleda da svaka žrtva nije ista u svjetskoj diplomatiji.
Konacno neko normalan! Kakve veze ima rat sa sportom?!
Svaka cast na hrabrosti.
bravo majstore
Jel ovo onaj sudija što je bio sa Rusima odnosno mafijom sa Balkana na onoj vikendici kad se punila Tijana Ajfon
dobro zbori covjek,samo što zivimo u svijetu dvostrukih aršina
Salah abdest izgubio