Komentari (896)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo su casovi fudbala, ovo se ne moze kupiti parama, kakva borba i zalaganje, bravo ROMA!!
ROMA I LIVERPOOL SU DOKAZ DA NOVAC NIJE SVE!
ROMA I LIVERPOOL SU DOKAZ DA NOVAC NIJE SVE!
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
NIJE BIO OFSAJD PROTIV NIGERIJE BRAĆO
Još jedan dokaz , Džeko najbolji fudbaler poslije rata na balkanu , a u top 10 napadača na svijetu sigurno !! Bravo majstore !!!
Kakvo cudo,ovo je normalni ishod za ispunjavanje kvoti i pravljenja miliona od strane fife i ostale mafije.Ofirno je ovo previse. Las Vegas uvijek dobar.
Pa kako najveci svih vremena nije mogao rijesit ovu utakmicu?
čudesa
danas klanjamo dzenazu odrasloj muskoj barceloni...
Kakvi su ovo ludi mecevi ??? Barcelona razvaljuje u domacem prvenstvu, 15 bodova vise of Reala, nakon 4:1 gubi 3:0 i ispada od jedne pa recimo solidn ekipe Rome, Real u domacoj ligi tek cetvrti pa 3:0 u pola Torina demolira vrlo jakog Juventusa, City se zajebava u domacem prvenstvu, daje po 3,4 gola po utakmici, a onda dvaput gubi od Liverpula i daje samo jedan gol u dvije utakmice... Treba izgleda tempirati pravu formu u pravo vrijeme, definitivno...
Dajte nepismeni papci kako vas nije stid napsiati da je ROma OSRAMOTILA Barcelonu. NEma toga ko može osramotit BArcelona do sama sebe. Dakle ROma je nadigrala, bila zasluženo bolja, nadamšila samu sebe i slično a nikako osramotila Barcelonu !
To znaci ni bajern ih nije osramotio sa 7-0 u dvije tekme.Ne rise,klinac!
Džekson pokazao mesiju šta je pravi fudbaler :)
Bravo Edine...bravo Roma...jest mi drago što je Roma ovo postigla ,ponajviše mi drago što izbaciše Barselonu ,postali su mi omraženi tim najviše zbog seperatizma i Mesija i Suareza:)) nek mi oproste svi koji vole Barcu,al dosta ih je više.. a komentator Arene iz Srbije svaka mu čast,gledao sam direktan prenos ,čovjek hvali Edina na sva usta što se kaže...
Dzekomat
Jel fakat mislite da se ove utakmice ne namjestaju, vcrs je kladionica okrenula milijarde!!!
Ono sinoc namjesteno? Da li si ti normalan?
Tuga sto je pola drzave sinoc bilo na aparatima i sedativima, zlobnici, bosnomrsci nije mi vas ni najmanje zao.
Čestitke Romi na zasluženoj pobjedi koju su izvojevali borbenošću, zalaganjem i puno većom željom na terenu. Međutim, kada vidi kako neki pljuju po Barci i kada vidim kako je mnogima trn u oku shvatim kako samo još više volim klub za koji navijam i kako je bBarca jedna i jedina i kad gubi i kad pobjeđuje. Uvijek uz voljeni klub. Visca Barca!!!
Dzeko volimo te i tebe i Amru
Navijacima Barcelone Bhtelecom i Telemah iskljucili internet 😂