Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolja nogometna prica 21 stoljeca! Kapa dole!
Kad talijan skocka ekipu
@Norvežanin ovo mu je prva ligaska titula u zivotu, a vodio je i jace timove. Jest dobar trener, al sta znaci to kad talijan skocka ekipu? ove sezone su imali srecu da su ostali timovi bili miljama ispod svoje forme i igre. Naravno, to ne umanjuje ranijerijec uspjeh, al ta floskula kad talijan skocka, je bulšit
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A preprosle sezone usli u prvu ligu. Prosle zamalo ispali. Ove godine im se predvidjalo ispadanje i oni kraljevi osvoje ligu. Nevjerovatan uspjeh.
@Šrodingerov Mačak i meni bi bilo da je bilo 2:3, oborise me na 500KM, mogli su npr... za koji dan osvojiti, sto bas danas?!
@dostapius nek su te oborili kad si debil,igras protiv strašnog Lestera,nikad ne dobio u zivotu!
najvece iznenadjenje u historiji fudbala..
svaka cast njima, oni su dokaz da milioni ne cine ekipu uspjesnom :)
Mislim da se navijači Leicestera osjećaju slično kao i mi kad smo otišli u Brazil, bilo kako bilo, čestitke!!
Dosta je jedan clanak, kao da jebih prvak svijeta...
Jesi papak jarane. Za koga ti navijaš hajd mi reci?
@ChrisRone Uvjek za underdogs, ipak ovo nije goal.com nego najposjecenja webstranica Bh. Ima vaznje stvari...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast Leicesteru, najezio sam se majke mi :-) Kako sam pratio duel Chelsea i Tottenhama, ekipa koje mi nista ne znace kao da je finale Lige prvaka, jos kad ha je Hazard zabio, ludnica... Fudbal je pobjedio...
Cijela evropa je bila uz Leicester 😃⚽🏆
dokaz da miloni, vile, i ostala sranja ne kupuju titule... zbog ovakvih stvari i onaj koji ne voli fudbal ga zavoli... bravo leicester, bravo, i jos milion puta bravo..
citav svijet hvali te momke a ovdje svaki treci komentar negativan...yebo nam pas mater ko sto serbedzija u filmu kaze sve nas treba pobiti i naseliti neke druge ljude, al sve do jednoga!!!
Sve čestitke
Srpski Čelzi doneo Lesteru titulu... Ništa od slavlja ne bi bilo da Čelzi nije stub srpstva !
kazes da su i rusi srbi?
Cuj cudo se desilo, ljudi satrali sve redom , zaluzeno 10000% KAPA DOLE!
Petrodolari na aparatima hah xD
Veliki uspjeh i praznik fudbala. Čestitke osvajačima titule ,Hvala im što su dokazali da fudbalom mogu da vladaju ekipe gradene na pristojnim budžetima vođene sa puno ljubavi i kvalitetnim radom.
svaka vam cast kapa dolje ovo je prvi put u istori da neki klub koji je nizerazredni kako su ga na pocetku sezone nazvali autsider koji ce se borit za opstanak uradi ovakav podvig.to se moze samo uradit uz max zalaganje svih a pogotovo igraca i trenera bravo momci i srecno u narednoj sezoni
Cestitke Leicesteru, ovo je senzacija epskih proporcija!!