Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo SEBIJA u Repki moze zavest reda ....svi ostali su bez autoriteta........:-)
Moramo vec jednom da shvatimo da mi nemamo kapaciteta da ista bolje postignemo. Krivi su nasi mediji koji nas kuju u zvijezde kao da smo Barcelona. Pomirimo se sa tim da smo jedna prosjecna ekipa. To boli,ali to je tako. Uvijek nam je neko drugi kriv...
vazda drugi krivi a novinarčići 25 godina ne smiju postaviti ni jedno pitanje igračima
ljudi igrali rukometa pola utakmice
Nisam znao da su Grci dobri u rukometu.
Činjenica je da je morao biti sviran bar jedan penal , ova situacija kad jedan drugog napuca u ruku u nadoknadi , pa to da je bilo u našem 16-ercu , svirao bi sigurno ...
@MusaKesedzijaIsBack pa to je to , morao se svirat bar jedan penal , bez sumnje
@MusaKesedzijaIsBack pa to je to , morao se svirat bar jedan penal , bez sumnje
moramo se svi smiriti i izvuci pouke iz ove utakmice.. jos uvijek mi sami odlucujemo o svojoj sudbini, trebamo ici iz utakmice u utakmicu i ako kojim cudom pobijedimo sve utakmice do kraja kvalifikacija mi idemo dalje bez obzira na ishod utakmice grcka-belgija..
ne odlučujemo mi ni o čemu, grci su ti koji imaju sve u svojim rukama, imaju bod više od nas
Rizzoli je bogalj
Baš gledam, udara Grka lopta u koljeno i oni traže penal.
Lose smo igrali sto jest jest ALI TO NIJE RAZLOG da se ne svira postojeci penal i to vise puta
Ovo je čist penal ljudi, ovo igranje rukom ako ništa, trebamo mi okriviti i naše igrače, ali i savez treba oštro kritikovati UEFU za ovaj penal jer će 99% direktno odlučiti putnika u Rusiji.. Znači na savezu je da žestoke stisne i da veliki pritisan napravi na UEFU
Misliš da je UEFU briga za jednu Bosnu i Hercegovinu? Mi smo za njih samo brojka, ništa drugo. Ovakvo suđenje mogu da dobiju samo zemlje "trećeg reda" u koje i nas ubrajaju. Pojedine stvari koje nama sinoć nisu dosuđene, sigurno bi bile dosuđene pojedinim fudbalskim velesilama popu Njemačke, Brazila, Argentine...
Izgleda da niko ne pravi razliku izmedju igranja rukom u senaestercu i namjernog igranja rukom u senaestercu. Sve odluke sudije su bile potpuno ispravne. Nema logike da Grk namjerno igra rukom u sesnaestercu, kad lopte ide od gola i on je uopste ne vidi. Kad bude pravilo da je igranje rukom penal, a ne namjerno igranje rukom penal, onda je to nesto drugo.
Svi su krivci osim nas
E sada lijepo neka svako plati LICNO svojim novcem propust koji je nastao nakon utakmice, a ite kako bice novcanih kazni, krenut cemo od Mesinog pomocnika pa dalje. Bice opet po dzepu saveza kako smo i navikli do sada.
Ako nista drugo morao je dosuditi onaj penal nad Ibisevicem idiot jedan i ko mu dade da sudi ovakve utakmice
Da nisu grci poslali svoju rukometnu reprezentaciju??
Uvesti tehnologiju u fudbalu je sada već nužda a ne komfor, jer su sudije sve gori
Koji klinac komentarisete kao babe? Ricoli je zasluzio da ga se objesi, gdje su sudije iza gola? , citavu utakmici je vodio na nacin da zavrsi nerjeseno! Zaboravljate u neke ranije odluke sudija na stetu nase rep. Zar vam nije dosta igrica uefe? Ko ih beje neka nas izbace iz takmicenja ne mogu nas odstraniti iz nogometa! Samo se sjetite parola iz grcke i sta bi? Nista!
kmeee klmeeee bošnji vazda drugi krivi za nesposobnost i javašluk
@lale gator Kako nista kad su dobili ogromnu kaznu od 80 000 franaka? Nasima bi bilo najbolje da su diskvalifikovani ili da su im uzeli 3-4 boda, da se mi mozemo sa polu profesionalnom igrom plasirati. Mi smo sadaka nacija koja bi sve htjela na guzove, da nam neko poklanja i pobjede i plasmane. Da je isprositi sta dzabaluka, to je idealno za nas. Cinjenica je da smo lose igrali i nismo zasluzili pobjedu sinoc, ni pod razno.