Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
chelseabalkan . com !!!
E jest vam izvjestaj, mozda je bolje da vise ne pisete. Niti pomena o cistom crvenom kartonu za Luiza na pocetku. Sudija je bio katastrofa, podavio rep ko kucka.
Howay the Lads! David Luiz čist crveni karton u trećoj minuti. Jonas toliko znači po lijevoj strani, vidjelo se koliko je Sturridge prostora imao u njegovom odsustvu. Krul čudesan!
red je bio da i nas malo krene..idemo chelsea..boas ostani dobar si ti momak :)
Identican clanak kao i na index.hr, samo copy/paste prevedi, postavi i to je to.... plagiranjem do najposjecenijeg website-a :D :D btw Come On Chelsea!!!!!!!!