Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novinari kad prepisujete tekst sa drugih portala nemoj te biti neznalice kao ovi navijaci jer ne znaju da su ovo Adidas predator PRO rukavice koje su izasale pred Svjetsko prvenstvo 2022….
Ko nas zavadi bre
Velika je razlika izmedju Srba i cetalja kao sto je ovaj goldzija. Ti poput njega su rak rana ovih prostora.
Srbija je nanjela veliko zlo drzavama u okruženju a crnoj gori nista a opet je mrze. A Sarajlije hoce ponovo bratstvo i jedinstvo nakon 4 godine klanove ccxx bravo za Crnogorce
Izbacite ga iz reprezentacije...
Na stranu sve, ali kako se lik sprda sa njima
Ne mogu da shvatim ljude koji zemlju u kojoj su stranci više vole od svoje domovine.
Pope Milo Jovovicu uci svoje sljedbenike da budu dobri ljudi, mani se lizanja supka ubicama, zlostavljacima, genocidasima.