Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednim okom gleda UEFA-u, drugim FIFA-u
Srbe svi cene u Evropi, Srbi su Nebeska snaga!
Sreca je pogledao pod pravim uglom inace bi mu promaklo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To je zastava sa kojom je RBiH primljena u UN. Pa to radi isto i genocidna zastava entiteta tzv. rs, okrenuta ruska zastava koja predstavlja đikane, ali ona se nikada neće pojaviti nigdje osim u Krmetnjaku.
@Lavovi1zTeocaka Tzv malo sutra....
@Lavovi1zTeocaka i na reveri kod papka laktaškog
Žalosna nam majka šta se ovo dešava? Ovo je sve u pm otišlo. Smetaju ljiljani, a ne smetaju spomenici Draži Mihajljeviću. Ma majku vam vašu Bakire i kompaniji jel se raja za ovo borila
Koja smo mi stoka, podlozna manuipulacijama. Zapalimo se u sekundi. Da je Crnadak poslao pismo i rekao da to vise nije zvanicna zastava sa molbom da se stavi trenutna vazeca, sve bi proslo mirno. Nego on mora drvlje i kamenje na zastavu sa ljiljanima, pa onda "nasi" drvlje i kamenje na njega. Cak su i iz Kanade reagovali, i digne se sva frka i mi se nekoliko dana samo time bavimo. A vozovi nam prolaze.
Nije problem što njemu smeta zastava s ljiljanima, već je problem što je on kao takav ministar vanjskih poslova BiH.
svaka tebi cas nisi ti kao nasi bajram efendije kojima ne smeta spomenik fasisti drazi mihajlovicu,samo su pare bitne a mogao si i ti ako ci covjek a ne fasista reagovat na spomenik onom zlotvoru koji je najvise kostao i kostace srpski narod
Zasto zastava nase Republike Bosne vrijedja Bosanske pravoslavce i Bosanske katolike ?
@MamayevKurgan Zato što republika više ne postoji (izdata 1993 a zvanično sahranjena 1995) i zato što postoji zvanična zastava BiH od 1998. Ne poštuješ zastavu, ne poštuješ ni državu.
Blago tebi ćorkane od jednog kurca vidiš dva.
ebem ja ovog ministra,da je kojim slucajem na grbu bio pravoslavni krst nikad se nebi bunio i govorio da u bosni zive i hrvati,muslimani i srbi,trebali bi isto ukinuti 4C jer u rs-zive isto i hrvati i muslimani,stoko politicka
Zelim mu sve najgore u zivotu :)))
To je jedina stvar sto se moze vidjeti, da si i ti nešto uradio za vrijeme svog mandata. Parazitu jedan?!
@Ratkolftari Vozio sam se satima kroz šumsku sa još 4 druga i na Bose ozvucenje satima puštali Ilahije (mada ih ne slušamo inače) sirom otvorenih prozora...pratili su nas tupi krmeci pogledi al bilo kakve druge reakcije su izostale,valjda jer niti smo žene ni djeca ni starci,a vlasi su jaki kad je nejac u pitanju! Ti pričaš nebuloze...nikad ne skidam ni teških ni mjesec i zvjezdu koji VIDLJIVO vise a najoštrije reakcije su krmeci pogledi i tiha šaputanja!!!
@Lijek-Jasenovac Pardon “taspih”
jednim oko na Brač, drugim na Hvar
grb sa ljiljanima je stariji od bilo koje crndakove zastave i grba
Nas vrjedza zastava srba koja simbolizuje samo jedan narod!!! Trebamo svi pisati peticije da se ukine zastava pod kojim su izvršeni genocidi nad stanovnicima BiH!!!
Frljo, sta ima
Bravo crnadak. Tako i treba da se radi u interesu države Bosne i Hercegovine. Ljiljani su bili na peharu kad je zastava sa ljiljanima bila zvanična zastava države BiH. Sada treba da na pehar bude istaknuta nova zvanična zastave države Bosne i Hercegovine. Tja, neće valjda biti zastava nekog entiteta ili mjesne zajednice! Treba biti ozbiljan. ;)