Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto sto smo mi balkanci djubrad narod.Svakom zavidimo. a svi bi se mijenjali sa Ronaldom.Sto ste takvi bolan bolan.Nije on ovo preko noci stvorio kao nasi politicari. Svi nesto govore djubre ovo ono,ufuran itd.Pa jel vam Ronaldo nesto skrivio ? Cinjenica jest da moze imati svaku koju pozeli , da je poznat , i uz to milioner. E stuhe moje zavidne :S :S
Jao domacih seljacina sto komentiraju ovu igracinu . Ajmo malo objektivnosti sljakeri pa onda pucajte po tipu koji da 50 golova u sezoni . Majku vam idealisticku.
cr je igracina, i nije navikao na divljanje kao sto su hrvati naucili!
Jel Kristina plakala? picica ciganska
haha deru ustasee do kosti :D
sahovnica -krpa za pranje poda Hrvati nisu narod, nego pokret protiv Srba ...
P.s. I nastaviću da živim u tom ubjeđenju.
ne, ti si subjektivan i pokusavas biti ironican ja gledam sa strane, ja sam objektivan ;)
Dobro eto jarane, ako ga ja toliko gotivim garant sam neka pederčina. 100% nema sumnje, uopšte. Nikog ja ne gotivim, samo sam objektivan. Al eto ako ti kažeš da ga ja gotivim, onda je sigurno tako. E baš ti hvala št si me obavjestio. Ti si kralj!
pa koliko ga gotivis,,, hmm...
ma. ter ti m.rtvu j..e.bem vidio bi tebe da ti nego nogu raskrvari kramponom!
@ojjjjjjj Ovo nije izjavio Mou vec Karanka -.-\' I sta je vama lik skrivio??? Skrivio vam je to sto igra fenomenalno fudbal, sto nije preko noci postao zvijezda, sto ima predobro tijelo, zaradjuje milione, lijep je, ima koju hoce djevojku..znate li vi uopste odakle je on??? znate li koliko su oni bili siromasni?? dok svi sazaljevate Messia mogli biste procitati i njegovu zivotnu pricu, istina, nije bio bolestan, ali je jako siromasno zivio, otkrili su ga igraci Man Utda i nagovorili Alexa da ga dovede, onaa mu je on dao 7icu i on je dosao u prvi plan, ali ne svojim izgledom vec svojim talentom, pa tek onda je poceo da se sminkerski oblaci da snima reklame..on to moze, on ima sve.. Vidis, udarili su ga, morali su mu nogu siti ali on je igrao i uvijek igra, taj clanak je dva puta operisao, i dalje igra, dao je 40 golova u sezoni, rusi sve rekorde..sta hocete.. Ma ne mozete mu ni kopacke obrisati, sutite, boljje vam je..lik ima ono sto vi mozete sanjati.. MRŠŠ !!
Za velike stvari potreban je jak karakter, nećeš sigurno istrčat maraton sa slabim karakterom jer ćeš posle sto metara reći sam sebi ja ovo ne mogu. Kontaš. Ne možeš postat jedan od najboljih na svjetu u bilo čemu bez karaktera. Naravno tu je potreban i talenat, trud, srčanost. Što se tiče Ronalda, on sigurno nije uspio sa malo nečega a puno nečega drugog. \"NIĐE VEZE!\". Samo je problem u tome što je napravio par ispada u životu dok je bio dosta mlađi i novinari, društvo to nisu prihvatili, zbog čega će se uvjek prema njemu isto odnositi. To ti je ono kao kad te neko jednom zaj**e, može ti pomoć 100 puta, al ti pamtiš uvjek onaj jedan zaj*b. (bar kod našeg naroda). Niko od nas ne poznaje lično ovog lika da bi mogao nešto komentarisati dublje o njemu, znamo samo ono što nam novinari naprde, i naravno mi vjerujemo ono što želimo da vjerujemo. Zapitajmo se ponekad jesmol mi, šup*i, seljoberi, pede*i, idioti, umišljeni...itd. Sebi nismo sigurno, ali nekom ko gleda sa strane...hmm...
MAMIC SUDIJU POTPLATIO
joj ironije... obicno ne odgovaram na takvu ironiju... pa nije fora uspjeti bez karaktera, fora je uspjeti s karakterom i sa stilom. Nije fora da te mrzi 90% onih koji su culi za tebe, fora je da te voli njih toliko. Gore navedeni je uspio talentom i radom, a malo karaktera, licnosti i skromnosti mu ne bi bilo na odmet.
E sad nam reci kad si tako pametan, rodila te majka, šta si ti postigao u životu, zahvaljujući svom karakteru. Za gore navedenog znamo, tvoj odgovor čekamo. Izvoli!
moze li proci i jedna utakmica da se ovi papci ne zale na sudije, izgleda uslo im u krv. kao marcelo nije simulirao pa nezasluzeno dobio karton, ma daaaaaj, pogura ih sudija proslu utakmicu i dade im penal na simuliranje ronalda koje je bilo izvan 16 i to pri rezultatu 1:1 i opet nesto kenjkaju. POR QUEEEE