Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŽELIM DA KAŽEM NAVIJAČIMA REALA DA NE NASJEDAJU NA FINTE MEDIJA I PRIČE..ŠANSE ZA PROLAZ SU JEDNAKE,STVAR JE SAMO KAKO ĆE KOJA EKIPA OTVORIT UTAKMICU I TO ĆE BITI KLJUČNO,REAL JE MALO UMORAN I MISLIM DA NEĆE SRLJAT..DRŽIMO IM FIGE I IDEMO NA TO DA ZABIJEMO ŠTO PRIJE..BAJERN IMA OPASNU EKIPU TO NE TREBA ZABORAVIT,MEDJU 5 U EVROPI...
ja igram dvicu 100%
mrzim kad napišu \'\'...zaključio je\'\' na kraju članka -_-
hehe ides na ku.... jedino od riberiya niste vi jos porasli za bayern
Halo ba Jebime, šta se kurčiš?
JOSE MURINJO JOSE MURINJO JOSE MURINJO JOSE MURINJO JOSE MURINJO JOSE MURINJO JOSE MURINJO JOSE MURINJO JOSE MURINJO JOSE MURINJO JOSE MURINJO JOSE MURINJO JOSE MURINJO JOSE MURINJO JOSE MURINJO JOSE MURINJO JOSE MURINJO JOSE MURINJO JOSE MURINJO JOSE MURINJO JOSE MURINJO JOSE MURINJO JOSE MURINJO JOSE MURINJO JOSE MURINJO JOSE MURINJO JOSE MURINJO JOSE MURINJO JOSE MURINJO JOSE MURINJO JOSE MURINJO JOSE MURINJO JOSE MURINJO JOSE MURINJO
Ovog Cristijana ne mogu nikako samo zato sto je nafuran, dok Messi je normalan
@Jedi knigt: kakve veze ima to???svako ima pravo da simpatise ili navija za klub njegovog izbora,jel sad i to zabranjeno???samo Bayern ima 2952 navijackih klubova sa 204.235,navijaca jer zaista mislis da je svaki od njih barem jednom bio na tekmi Bayerna???
Žiku face ovog portugalskog sline, k\'o u tukca.
jedi knight pošalji mail da ti slike proslijedim,mnogo dobrih imam..hala madrid..u srijedu samo oprezno i da uzmemo desetu da nam ljeto bude ugodno..
Poješće vas Dojčeri. Vorsprung durch technik.