Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najboji igrac svijeta do sada Mozete da ga volite ili mrzite al on je zaista taj , nemogu reci da mesi nije dobar al nemoze parirat ovom Portugalcu jer za razliku od mesija Ronaldo je osvojio ligu sam. sa dva razlicita kluba i Evropsko prvensto. Dok mesi nije osvojio juznoamericki kup nikad a niti je igrao za drugi tim.
Novinari klixa, kao po običaju ne znaju naslov gramatički korektno napisati. "savršeno desetku" umjesto "savršenu desetku".