Nogomet
1

Cristiano Ronaldo: Pustite Balea da se u miru razvija

Totalsport
Cristiano Ronaldo (Foto: AFP)
Cristiano Ronaldo (Foto: AFP)
Portugalski nogometni reprezentativac Cristiano Ronaldo, pozvao je navijače i prije svega medije da prestanu stavljati toliki pritisak na njegovog novog saigrača Garetha Balea, koji se "tek vraća u formu i privikava na život u Real Madridu".

Podsjetimo, Bale je u Real stigao nagrižen povredama i bez bazičnog dijela klupskih priprema.

"Gareth dobro napreduje u klubu otkako je stigao. Nije odradio pripreme i to mu sada otežava stvari. No ne možete stvarati toliki pritisak. Morate ga, kao i mi saigrači, pustiti da se razvija svojim ritmom. On je fantastičan, uvijek je spreman čuti i naučiti nešto novo. Mislim da mu vaše konstantno spominjanje otkupne cijene ne pomaže. Vjerujem da ćemo zajedno učiniti velike stvari za Real Madrid", rekao je Cristiano Ronaldo na konferenciji za novinare, dana uoči velikog dvoboja u Ligi prvaka protiv Juventusa.

"To će biti za nas velika utakmica, jer se nitko još nije kvalifikovao u drugi krug takmičenja sa šest bodova koliko mi sada imamo. Moramo pokušati dobiti i dovesti se što prije u situaciju da osiguramo prolaz. Idemo utakmicu po utakmicu i želimo pobijediti svaku, pa tako i ovu", zaključio je portugalski as.

Real u grupi B Lige prvaka ima već sada četiri velika boda prednosti u odnosu na Juventus (6-2). Utakmica je na rasporedu u srijedu s početkom u 20:45 sati.