Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije Talijan, jer nije zemlja Talija nego Italija, prema tome je ITALIJAN. Zapamtite to vec jednom, najezim se kad cujem one na hrvatskoj televiziji da tako pricaju, a i u hrvatskom jeziku je italijan.Naucite vec jednom.
Ronaldo je klasa od igrača, ali istovremeno i nafurana seljačina. Općenito ne smatram ga nasilnim, ali nije u redu slomiti nos čovjeku treba paziti da nekog ne ozlijediš čak i u žaru borbe. Zidan je najbolji igrač kog sam ikad gledao, ali je tokom karijere često imao grubih i namjernih prekršaja. Sjećam se na prvenstvu 1998 kad je jednom igraču iz Saudijske Arabije namjerno stao objema kopačkama na prsa dok je ovaj ležao na zemlji. obio je automatski crveni i pauzirao je jednu ili dvije utakmice.
E MOJ ZIZU, RAZOČARAO SI ME!!! KO JE TEBI C. RONALDO DA GA PRAVDAŠ?? C. RONALDO JE NENASILAN, KAO ŠTO NI HENRY NIJE \"IGRAO\" RUKOM I NEPRAVEDNO IZBACIO REPUBLIKU IRSKU SA SVJETSKOG PRVENSTVA. C. RONALDO JE OBIČAN ŠMINKER KOJI KUPI PARE OD NEKIH SIROMAŠNIH ZEMALJA POD MASKOM HUMANITARNOG RADA I SLIČNO.
slažem se
ja ga ne volim, ali stvarno nije nasilan....
Pederi nikad nisu bili nasilni???
Slozio ga je momacki po njonji!:D A najzalosnije je sto se vi prepirete ovdje jel kriv ili nije i vrijedjate jedni druge zbog covjeka koji ne zna gdje je Bosna na karti a ne sta vise!On je kao igrac jedna velicina,j.bg covjek sve radi pa i udari da bi dobio njegov tim za to je placen!;)
\"Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sejad Salihović kažnjen je sa nevjerovatne četiri utakmice neigranja za Zmajeve zbog crvenog kartona zarađenog u susretu sa Portugalom u Zenici.\" ...ovo je zalosno,jest Boga mi
ne sheri ba Zidan, hebo te Real....budi objektivan malo
Poremeceni KRKANI, idite cjepajte drva, fino vam covjek kaze.
Popushio bih mu onako oznojenom.
GRIJEŠIŠ.BOLESTAN JE ...NE ZNOJI SE PREVIŠE ALI...VIDJEĆETE DA ĆE PREPOTENTNOG PORTUGALSKOG FIRAUNČIĆA NEKO SLOMITI(na terenu ili van njega -SVEJEDNO JE) U TOKU OVE GODINE...K.U.R.C.U NEĆE VALJATI.
boli me ona stvar sto nije nasilan !!!
ronaldo niej napadac
@nabijac Idiot ti je mama koja te tako odgojila idi bolan prihvati se cijepanja drva nemoj vise fudbal pratit.