Trudi se biti dobar, ali ne i skroman
30
Cristiano Ronaldo: Ni Bog ne može udovoljiti svima, a kamoli ja
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ne moze ljudima niko udovoljiti. Ti si brend a ovi forumasi, kojima je jedino zanimanje u zivotu blatiti druge, mogu samo i raditi to. Dok ti nizes uspjehe, kako na privatnom tako i u poslovnom zivotu, oni pricaju... Pricajte dok se krijete iza nikova, u stvarnosti ste kao i vasi komentari, mali i besmisleni.
Gospodin
ih ti mi neki vjernik ma bjaaazi tamo,Bog moze sve
pa ovu titulu nikad i nisu osvajali najbolji vec podobni (za ove koji su vec spremni za kontra odgovor) metaforicki govoreci
RONALDO RONALDO RONALDO!!!!!
Skromnost nije vrlina hmm??? Upravu si vrlina je biti sebican,arogantan hvaliti sebe ja sam naj naj ;) S toliko milijona, popularnosti, mediske paznje tesko je bit skroman ;) Kao fudbaler si vrh RESCAPT a za sve drugo su K...
Ja zarađujem više od fudbala,ti od manekenstva. Ja karam ženu koju volim ti sponzorušu. Ja imam dijete s ženom koju volim ti dao milion da ti rodi. Ja skroman ti cigan. Ja ne mijenjam klub(znam gdje pripadam i nisam TUŽAN) I prevario si se skromnost jeste odlika velikih ljudi !!!
Igrao sam svojevremeno protiv igraca tipa C.Ronaldo i Messi 80-tih godina. Mogu vam iskreno reci da je bilo pino lakse cuvati i nadmudriti igrace poput Ronalda nego Messija. Ko malo bolje razumije loptanje shvatit ce da malu lopticu skocicu tesko ufatis a malo vecu malo lakse jer tu timoze pomoci sreca...a Messija ni na srecu ne mozes maznuti. To ti je kao Tom i Jerry. Jerry je vazda bolji, brzi, pametniji, kolektivniji, sarmantniji,kreativniji...itd. A Tom tj C.R. je zlobniji, sujetniji,neinteligentan,gladan,zedan,narcisoidan, iskomplexiran,nenacitan,streber bez talenta, jak i brz (pravolinijski ko konj). Porediti mr. Messi sa rudarom Ronaldom je isto sto i porediti Salijerija sa Mocartom. A i ne nosi mindjuse u usima, cuj mindjuse i to one sjajne, originalno ko ona Hurem.
bolji si od mene,...i ljepsi....i imas vecu chunu...,a i trebe su ti bolje,....a i imas vise para...
Ja Zlatan sam najbolji :) :) Ronaldo je igracina, i kad igra za Real i kad igra za Portugal,....a separatist iz Barce, pogotovo onaj sto je kratak ko februar ne pamti se kad je dao go za Argentinu,...bez ona dva druga skakavca on je nula bodova i ako je neki igrac nek proba u neki drugi tim, npr ko Zlatan
Ti si legenda i najbolji igrac na svijetu. Bolji od Mesija i u brzini sa loptom i bez lopte i po jacini udarca i preciznosti iz daljine i po igri glavom i po fintama... Jednostavno Number 1 u svijetu.
http://www.youtube.com/watch?v=lWqyyoEEnIY
Poredi se s Bogom i onda se cudi sto mu skandiraju Meeeessi Meeeessi. Nikad zlatne lopte vidjeti nece dok je Boga i Messija.
Cristina Ronalda NIJE DONIRALA milion eura !!!! To je apsolutna LAZ !!!!!!!!!!!!!!!! PS. Bog moze sve.
bolje i on nego oni hobiti iz barcelone sto smaraju igrom... najdosadnija ekipa koja je ikad igrala fudbal
jednom sam ti vidio mamin pici ;D
Iskreno i dusom i tijelom navijam za Barcelonu i uzivam gledati Messija a ne volim Real, prije svega zbog kokosara Murinja. Medjutim, ovaj tip, Ronaldo, izgleda mi antipatican, ali svakim danim me razuvjerava sve vise i cak mu se divim. Npr. za narod Palestine je iz svog dzepa donirao 1 milion eura. Tkaodjeer i sinocnja utakmica kada je usao Casillas i kada mu je Ronaldo pruzio kapitensku traku mi je dodatno rekla da je Ronaldo ljudina. Svaka cast momak. Zivi svoj zivot i pusti papke da budalesu i mrze te. Sretno od mene