Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plakat cete vi za njim.... Özil is a Gunner now.... COYG
Ma i dan danas placem, Ozil mi je bio jedan od najdrazih igraca Reala, uvijek se snalazio u igri, imao najbolji kontrolu lopte, pasove, asistencije i sve.... :)
Pa kad papci vise vole svoje spance. Otjerase klasu od igraca ko pasce ispred ulaza u haustoru. Budale O:)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Arsenal je napravio najbolji transfer u posljednjih nekoliko godina u Engleskoj.
ne bih se slozio...kupili su veznjaka a imaju ih na pretek...arteta, cazorla, wilshere, ramsey, rosicki...ozil je zvjer al arsenalu je trebao napadac i mozda jos neko u odbrani...moje skromno trenersko misljenje:)
BadrRemy@ u pravu si buraz samo dobar je i Wilsher nemoj zajebavat, jos ce on nadoc.
Od kad se to na treningu daju izjave za medije?
Ode mu'min iz reala :(
Ozil je tri puta bolji igrac od Nedokazanog Isca i Lukice Klupice zajedno..
Šumadinac - Modrić je standardni igrač Reala. Nikad u životu nećeš imati šansu čistiti kopačke nekom poznatom igraču a kamoli što drugo, zato šuti i liječi svoje frustracije drugdje.
HAHAHAHHAHAHAHA onaj kljunac :D znam da je standardan nema nikog da konkurise njegovu poziciju
Dobro, jasno je ko dan da se Real istrosio i to basnoslovno. Dakle, na necemu je morao povratiti nesto love. Jedino sto je onaj ko je zaduzen za ekonomska pitanja Reala bio malo pijan od srece i napravio je katastofalnu gresku. Da pojasnim. Jedna dobro uigrana veza, na relaciji Ronaldo - Ozil je upravo ono sto je i pravilo Real " Realom ", to sad nece biti isto. Trebat ce se uigravati i to dobro. Sjetite se samo koliko nas Dzeko ima problema ako igramo bez Misketa. Inace, Ronalda cijenim samo kao covjeka zbog humanitarne akcije za koju je izdvojio milion i po eura za ugrozene a kao igrac, ravan je meni.
a budala sta prodase haha
Da i Arsenal kupi klasu igraca konacno...
Upravu je ćoek,a i vrijeme će to brzo pokazati !
sta ce im Ozil imaju Modrica i Balea jos bolja konbinacija znaju se iz Totenhema
Ozil- wenger mi je dao ono sto u realu nisu,povjerenje... mislim da je tu puklo na relaciji real - ozil.
Vidi se da real na coravo ide sto se kluba tice, a na balea ce oni zaraditii sigurno merketing politika, di maria je slican igrac kao bale mozda neme sposobnosti ako on, ali jako slicni, di maria nije uspio u realu tako nece ni bale, pokusat ce on da se pokaze pasovima za ronalda i benzemu ali to nije njegova igra, od ovog transfera najvise klub gubi, vrijeme ce pokazati svoje
Malo je falilo i da te na islam prevede.
Kupiš Bale-a, prodaš Ozila... Kao kad bi kupio auto a prodao kucu :S
I to za auto das 90+, a kucu prodas za 40+ miliona...
muky@ legendo hahahah. Samo nek se cuje da je real dao najvise para to je bitno cc O:)
Sad sanjaj da ce ti Bale asistirati,hahah!
Ma opet on zbog sebe plače, ne zbog drugih.