Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebes ronalda, ja sam kralj klixa, nenadjebivi onlajn troler :))))))))))) sanjam klix, jedem klix, pijem klix, zivim klix :))))))))))
Ronaldo je kralj, kraljeva. Mi ga kao nesto ne volimo jer nas je rasturio. Ali covjek je jednostavno najbolji a primtom nije zaboravio odakle je dosao. Uzmite samo "oziljak" frizuru, koji nosi kao podrska djecaku kojem je platio operaciju. A sve je postigao radom i trudom. I kao takav treba nam svima biti uzor da pokusamo to uraditi u svojim sferama zivota.
Avdija zabio vise golova od Ronalda HAHAHAHHAH
Samo da pohvalim Muhameda Konjića koji i danas odlično obavlja svog posao. :D
očaj. plače mi se kad čovjek progovori.
očaj. plače mi se kad čovjek progovori.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
želim ti svaki uspjh legendo
a to sto najveci dio tog novca ide klubu, to ne spominjete? tako da one ogromne odštete igrači otplate sami...