Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema mu ravnog...svaka cast za slobodnjake,,,,
Nisam navijac Reala ali ovom liku respect. Svaka cast gigantu za nevjerovatnu sezonu.
Ronaldo vs Messi Messi je igrac nema sumnje ali bih ga volio vidjet u nekon drugom timu gdje se ne vrti sve oko njega i gdje cjela ekipa ne igra na njega,to pokazuju njegovi nastupi za Argentinu gdje bas i ne blista svojom igrom.Nezna sutatii desnom nogom a to bi igrac na njegovom nivou trebao znati,los je i u igri glavom. Ronaldo je pokazao svoje kvalitete u Engleskoj dok je bio u Unitedu bio je najbolji a sada to radi u Spaniji,mislim da ima sve:sut sa ljevom i desnom,igru glavom,slobodni udarci,brzina itd.Ponekad malo vise folira na terenu ali to danas skoro svi rade.
Cristiano Ronaldo = Covjek za male utakmice i tacka!
HAHAHHA xD Dobro ja sam fudbalski laik, i de mi ti kao upucena osoba u fudbal nabroj sve trofeje koje su i jedan i drugi osvojili u zadnje 3 godine bogati. Uputi me, prosvijetli me :) Ljubomorno pseto :)
Ocigledno si fudbalski laik i neznalica dok pises takve izjave...INformisi se malo,pa pogledaj ko je koliko pehara podigao
Neee grijesi, Jedina razlika izmedju ronalda i messija je to da messi dize trofeje, a ronaldo gleda messija kako to cini ;)
@oj boze.i.d... Razlika izmedju RONALDA I MESSIJA je u tome sto Ronaldo POSTIGNE,a Messi DADNE gol...Tako da je i razlika izmedju navijaca MUTD i BARSELONE prvenstveno u fudbalskoj tradiciji i poimanju fudbalske igre i odnosa prema navijacima,a znamo gdje se skolovao Ronaldo-kod velikog Lord Alexa Fergusona
Joj ja kretena ovih galaktikosa xD Pa sami messija trpate u clanke o ronaldu :D Ono ronaldo jest predobar igrac ali, buduci da ima ali. Messi je u manje utakmica dao vise golova ako cemo tako gledat. Mesi od 40-50 udaraca dadne 20godlova ronaldu za to treba 100+ suteva. Onda govorite dokazao se u premier ligi bla bla ... Onaj pele je ZVANICNO najbolji igrac svijeta a gdje je sve igrao ? :) Necemo se sad raspravljat ko je bolji. Messi ili Ronaldo. Dakle ne bulaznite bezveze, navijac sam barce. Ronaldu svaka cast na postignutom rekordu, zasluzeno ce osvojit zlatnu kopacku. Uzivajte uclanku i mojne se previse raspravljat.
2010/11 CR7 Utakmica 53, golova 52, asistencija 13 Messi Utakmica 54, golova 52, asistencija 24
@cisto i.... fulo si sve i golove i asistencije nemoj nagadjat budi realan nemoj pisat ako ne znas
ucestvovati i dati u postizanju 80 golova nije jedno te isto.....
Messi je pored 52 gola koja je postigao ima i 28 ili 29 asistencija (nisam 100 % siguran), tako da je ucestvovao u 80 golova ove sezone sto je nevjerovatan broj, dok CR7 ima nekih 15-ak asistenncija.
čisto informativno za ove de.bil.e messi je odigrao više utakmica u primeri od ronalda. doviđenja prijatno!
@cc vidim da nepratis nogomet i nemas pojma o istom..
a nek ostali i dalje tvrde da je bolji messi od ovog majstora iako nisam ljubitelj Reala...Pa messi nije ni priblizno ono sto je ovaj majstor,Ronaldo moze da igra gdje god hoce sto je i dokazao,a messi samo u spanskoj gdje se i igrati do kraja karijere u najgoroj ligi
Najbolji igrac se proglasi po igri i svemu..Ne samo po postignutim golovima..Messi je jednostavno bolji igrac,jer daje golove i iz igre,i iz slobodni,a ponekad i glavom,a to je vrlo tesko malom igracu..Ronaldo mozda jest brzi,al on je gurne ispred trci,a Messi dok trci ima kontrolu nad loptom..I ako cemo realno Messi nije igrao 3- 4-5 utakmica u sezoni ako ne i vise,a Ronaldo nije igrao samo 1-2 ili 3..nez tacno..