Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nista humanista je na nivou i zasluzio je. Svaka cast ljudino.
Glupi kurtonu ne seri
A na osnovu čega je Ronaldo dobio ZL 2013 godine kada nije osvojio ništa? Da se i ove godine zlatna lopta davala onom igraču koji je bio individualno najbolji dobio bi je Messi. Messi ga je pojeo ove godine. Bio je bolji od njega bukvalno u svemu. Golovi, asistencije, driblinzi, stvorene šanse suigračima, golovi iz slobodnih udaraca, daleko bolji je bio na Kopa Americi nego Ronaldo na Euru itd. Ako je Ronaldo mogao dobiti 2013 godine jasno je da je i Messi trebao dobiti sada.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
humanista,sportista,dobar dečko kapa dole....sve mu stoji pa čak i ona prepotentnost :)
Sramota.
Hala Madrid
Ovi bilmezi koji porede Ronalda i Messia, dajte budite malo normalniji i prije svega zahvalniji jer ih gledate obojicu u isto vrijeme na sceni. Obojica su vanserijski igraci koji se rađaju jednom u 100 godina i vi sad pricate i anabate se ko je bolji ovako onako. Odlicni su obojica i lagano uzivajte!
Imam respekt za objicu,ukljucujuci i Grizmana. Ali zaista je zasluzio gledajuci na sve trofeje koje je osvojio,i na to da je bio kljucan igrac do finala. DEGENI GLUPI PA ZIVITE U GENERACIJI KADA OVA 2 MAJSOTRA IGRAJU,PA KOLKO SE GLUPI DA SE PREPIRETE KO JE BOLJI,majku mu to ti je ko da pitas ko je bolji,dodik ili bakir?? a odgovor nikad neces dobiti
Covjek koji daje donacije Palestincima,a onaj cifut krade porez i koji treba da zavrsi u zatvoru... RESPECT!!!
Da,da,da,da,da !!!
Legenda
nezasluzeno
osvojio ligu sampiona i europsko a nezasluzeno jel?
aferim Ronaldo
...maneken....
nezasluzeno
to se vec znalo..
Mrzitelji na aparatima,ljubitelji kepeca iz katalonije sad placu od muke.......
Respect postujem ga jer je veliki humanista prije svega pa tek onda vrhunski sportista
Bravo doktore !!!