Produženje ugovora?
0

Crespo: Spreman sam i povrijeđen igrati za Inter

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Argentinski nogometaš Intera Hernan Crespo zaradio je na gostovanju kod Intera prošle nedjelje u prvenstvenoj utakmici protiv Chieva (2-2) povredu bedrenog mišića desne noge radi koje bi trebao pauzirati do kraja sezone i propustiti tri preostala kola.

Crespu ugovor s Interom ističe na kraju sezone, a Inter mu zasad nije ponudio produženje, te se u ovom trenutku čini izvjesnim da će morati potražiti novi angažman negdje drugdje.

Crespo ipak ne želi napustiti klub sa San Sira i želi odigrati za Inter barem još koju minutu još ove sezone.

  • Nalazi pretraga nisu dobri i ne idu mi u prilog, ali želio bih protiv Siene odigrati barem 15 minuta. Ne osjećam se dobro, ali ako me ekipa treba, spreman sam pomoći uprkos povredi. Mogao bih samo čekati loptu u kaznenom prostoru. Spreman sam se žrtvovati kako bi osvojili naslov već u nedjelju i onda započeti proces rehabilitacije od ponedjeljka – rekao je Crespo, te istaknuo da se i dalje nada produženju ugovora, iako zasad naznaka za tako nešto nema.

  • Ne mogu poreći da želim ostati ovdje. Lijepo mi je u Milanu, volim ovaj klub i to sam pokazao jasno prošle nedjelje nakon što sam zabio Chievu. Navijači me vole, ja volim njih, ali Inter će imati završnu riječ. Ništa ne ovisi o meni, ali mislim da sam svojim zalaganjem pokazao da sam istinski profesionalac – dodao je Argentinac koji je ove sezone u Seriji A nastupio ukupno 13 puta, te je zabio dva gola.