Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Podsjetimo, Barcelona je Brazilca označila kao nasljednika Neymara" Ne podsjećajte više, majke vam...Coutinho i Neymar se u putu nisu sreli. Ako Coutinho ičiji nasljednik u Barci treba biti onda je to za Iniestu, koji je sa 33 banke na kraju svoje sjajne karijere. Dokaz više je i činjenica da ganjaju Dembelea iz Dortmunda da popuni rupu na krilu, odlaskom Neymara.
Laz debela laz!!!
eh hebem te zivote pa zasto si poletio za parama pa potpisao dugacak ugovor ... poslije karanja nema kajanja ... po meni ovo je bezobrazluk ... potpisao si vjernost Loserpolu i sad ganjaj loptu za njih !!!
Zar prema klixu nije danas trebao potpisati za Barcelonu? Smradovi! Inače, istina je da je predao zahtjev, ali ne odbija igrati nego je ozlijeđen.
@qpress Tino Susic na korak od Intera hahahhahaa
i ja se premisljam bil zaigr'o
messi,suarez i coutinho aaaaaaaaaaaaaaa karanje
Mislim da i onaj ko nije cuo za njega do ovog prijelaznog roka, da je sad u toku ko je. Njegov menadzer sigurno u svakom slucaju zadovoljno trlja ruke. Jer vrijeme je takvo, da je bitno da se pise o tebi. Bilo da je laz ili istina, svs je to marketing i neko dobro sve naplacuje.
treba ga sada malo na tribine poslati i maksimalnu kaznu opaliti. Djubre nezahvalno ne zna cijeniti sta je klub napravio od njega.
@animus Treba njega pustiti u Barcu pa neće ga otet nego platit 100 miliona a još igrač ima želju za odlaskom, jasno je da ima samo jedno rješenje..
@gitar4 gotivim Liverpool ali si 100% u pravu. ako je on u glavi sebi zatefterio da bude Messijev pomoćnik treba ga poslati tamo i uzeti lovu. U Barci će propast' k'o kauč :)
Engleski mediji pisu da je povreda u pitanju...malo se bolje informisite.