Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eeeeee moj Courtoisa. Trebinjac je to. Za 6 mjeseci ce Begovic biti i prvi golman i administrativni direktor nekog odjela u Chelsea-ju.
Begovic Asmir jedan je od nas !
vidjet ćete da će begović za godinu dana da bude prvi golman.
šta misliš koji je osjećaj trenirati s tom ekipom!?
Courtois iz kurtoazije... bez obzira na to, lijepo od njega.. kod golmana je malo drugacije nego kod igraca u polju... cak i kad dolaze u novi klub, oni unapred znaju da li dolaze da budu broj 1 ( kao Cech u Arsenalu, sto je i razlog odlaska dosadasnjih golmana na posudbe) ili kao broj 2 ( kao sto je Bega dosao u Chelsea).. naravno daljnji status zavisi samo od odbrana prvog golmana i srece (ili nesrece) sa ozlijedama
Hiljadu puta budi fenomenalan, a napravi jednom gresku....i nikad nisi ni valjao. ...."Per aspera ad astra". Zbilja! Sretno, Begovicu!
@DzamijaVelika "Kroz trnje do zvijezda." Pa probaj naci smisao.
Zar nije licemjerstvo primiti 4 gola kao trener za pol.... i reci kao.dobar je began ja mu vjerujem. I ovjde u Bosni svi oduševljeni semifinal oneom..... sljam govnarski portugalski.....o sebi uvijek najbolje.
Šta bi trebao, da ga przza na samom startu? Hajd se malo skoncentriši pa opet dođi!
Treba morinjja prcati on je zaglupio. Pratis li ti ovo sve uopce.