Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
argentina ispala na domacem terenu od susjeda... bice haos, ima da lete glave.... ali cudo su ovi urugvajci. zemlja od 3 miliona stanovnika, polufinale svjetskog prvenstva 2010, polufinale copa america 2011, a bili su i dva puta svjetski prvaci tamo nekad davno.
Nije Tevez promašio, nego je Muslera obranio penal, u razdjeljak ga ljubim :D
e svaka ti cast za taj komentar messi nikad nece biti ni blizu Zidana,Ronalda Brazilca.Iskreno ja volim C.Ronalda i on i messi su tu negdje ali ni jedan ni dr. nisu ni blizu igracima kao Ronaldo,zidane, a pele i maradona ! ali R9 je meni iskreno najbolji igrac svih vremena !
jest, ali poslije Zinedina i Ronalda-debelog. Sigurno imas 15 godina, pa nisi gledao carolije ovih majstora, pogotovo Zizua ;)
Xavi u Barceloni u prvoj postavi od 1998., a dok nisu dosli Messi i Iniesta bio na klupi, dobijao po 15 minuta na tekmama, a treba li govoriti da Barca nikad nista nije uzela. Zavrsavali na 10. mjestu u Spaniji. LEO MESSI JE NAJBOLJI IGRAC SVIH VREMENA. Ako osvoji SP 2014 onda ce biti i zvanicno. I umjesto da budete ponosni sto ste rodjeni u pogodno vrijme da dozivite da gledate najboljeg ikada, vi zbog navijanja za real ili engleske klubove, odnosno zbog mrznje prema barcinoj dominaciji, pljujete takvog igraca.
Dobro su prosli ,sreca pa nisu na svjetskom pa da opet nalete na Njemce :D hahahahahhah
Bravo, nek si ti njima reko :)
e moj tevez sad kad te vide iz citya Dzeko ce u prvu postavu, mislim to bi i on dao haha :P
svaka im cast toliko sam samo navijao za njih i sad i na svjetskom cudna reprezentacija nema sta !
Argentina ima napad boli glava, a odbrana je 0. Nesto ko BiH prije 1.5-2 godine kada su nam igraci bili u formi i kad su se borili.
igraci poput forlana su vjecni!!!! lik igra godinama na nivou, svaka cast!
Messi najveci svih vremena buahahahahaha sto neko rece gdje je taj sto prolazi 4-5 igraca lako je kad ti da Iniesta pas pa onda prodjes sve oslobodjen prostor nije to mrznja Barcelone nego nemoc najveceg svi najveci donose trofeje svojim repkama a Messi gdje je 3 asistencije samo nemoc....od najveceg se ocekuje da donosi trofeje al Argentini navijaci Barce od 2007 budite malo barem realniji evo imate jos navijaca od 2011 pa tako idemo na realnost ne mozete navijat za Barcu nego je samo simpatisat nit vas ko zna iz Barce nit koga boli k..za vama
Ko kaze da je Aguero nije bio u prvoj postavi?? Aguero je igrao i zamjenjen je, a i Tevez je usao kao zamjena
veliki igraci nikada ne bi dopustili da ispadnu od ekipe koja igra sa igracem manje. opet ponavljam, messi bez inieste i xavija cisti prosjek, i jednostavno nema mjesta uz imena kao sto je zidane, ronaldo assis, maradona, pele, ronaldinho itd itd, bar dok nesto ne osvoji sa reprenzetacijom. sve u svemu, ovo je bio veliki fail za njega
Pa zar taj Messi ne moze sam proci 4-5 igraca i zabit gol?? hahaha a ja igraca i sile hahahaha
\"Rezultat se nije mjenjao do kraja regularnog djela utakmice kada je u 87. minuti isključen kapiten Argentine Javier Mascherano.\" - dobri ste, pravo ste dobri...
Sta krivite Messija! Ovdje je samo klip sa izvdjnjem penala. Nadjite izjednacujuci gol i pogledajte kakvu je asistenciju dao. Sta on moze uradite sa ovako losom skupinom igraca! @SAS De nam daj da vidimo s kim su to Pele i Maradona igrali a s kim mora messi. Pa bolju odbranu Nepal ima od Argentinine. Higuaino moras namjestiti 25% sansi da bi zabio jedan gol. To mrznja prema barci progovara iz vas.