Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo retardirana upravo Juventusova! Nece vise nista osvojiti, ovaj covjek je najzasluzniji za uspjehe ekipe u ligi.
pametan , napravio tim italiju izdominirao i sad hoce da mu rasture tim , vidal u manchester, vjerovatno ide i pogba pirlo je vec dovoljno dao i vidi covjek da nema sa cim da igra
lik pravio cuda sa juveom u ligi..dovedu mu, bubam, deset igraca za 50 miliona i kazu to je to. i on osvoji tri lige zaredom... :D vjerovatno mu nisu dali igrace koje je htio, da bi mogao napraviti iskorak u LP i to je to, kraj. tipujem na Romu sljedece sezone, imaju jaku ekipu, ulazu u igrace i trebali bi biti kandidati za titulu, zajedno sa juventusom i napolijem.
Kakva šteta za Juventus. Ovo je zbog transfer politike kluba. Vjerovatno žele prodati Vidala ili Pogbu a dovesti neke drugorazredne igrače. A usput se oćekuje rezultat s tim da se vjerovatno osvajanje serie a ne bi ni smatralo više nekim uspjehom nego bi se tražio i rezultat u ligi šampiona.
Cudna odluka i steta za Juventus
Nije cudna odluka, vec dobra.. Hoce da prodaju pojedine igrace, a ne daju dovoljno novca za zamjensko pojacanje.. Cudna politika kluba prije.. Smetljari ..
Joj ako im dodje onaj ludjak Roberto Mancini, otici ce ljudi u drugu ligu..
opa bato