Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha, raja draga. Sta ima veze koliko Gereth Bale kosta. Real je samo izgubio igraca koji je u formi (Ozil) a dobio igraca koji nije (Bale). Real je Balea dobio besplatno, prodali su za 2 dana preko milion dresova diljem svijeta...pa vi racunajte. Tip poput Ozila Realu vise nije bio potreban a igrac je izrazio zelju za promjenom kluba zbog prevelike konkurencije (Modric, Isco, Di Maria...). Ako Balea ikada bude u dobroj formi vise ce znaciti Realu kao krilni igrac nego sto bi u ovom trenutnom sastavu mogao znaciti Ozil.
Umjesto da su ljetos iskesirali Kavanija ili Falkaa, oni doveli ne spremnog fudbalera koji ce gore od Kake proci.
odlican potez...prodas ozila dovedes balea za duplo vise para...to je isto kao da prodas mercedesa za 10.000 km, a kupis golfa 2 za 20.000 km :)
Hmm, jos da objasnim oko Mercedesa i Golfa...tvoj komentar je sasvim na mjesto. Samo trebas dodati da je Golf od poda do krova pun zlata ;)
"zlata" koje vidi samo florentino perez ;)
Ma kakav BALO, kakvi bakraci...
Platis 100mil i onda ocekujes da igra alien....a Bale je jedan prosjecan igrac, nista vise.
Kakva transfer politika i delboy bi im pozavidio...
this time next year Rodney we'll be millionaires! mozda i jest:)