Coleman: Drago mi je što Bešić nije mogao igrati, nadam se da ću ga moći zezati

Piše: E. B./Klix.ba
13.11.2015. u 23:42
2
14
Coleman: Drago mi je što Bešić nije mogao igrati, nadam se da ću ga moći zezati
2
Coleman: Drago mi je što Bešić nije mogao igrati, nadam se da ću ga moći zezati Foto: Klix.ba
Jedan od najboljih desnih bočnih igrača svijeta, Seamus Coleman, u potpunosti je kontrolirao lijevu stranu napada Zmajeva, te Senad Lulić i Ervin Zukanović nisu imali puno prostora za igru u prvom meču baraža za Euro protiv selekcije Irske (1:1).
"Ostvarili smo pozitivan rezultat. Postigli smo gol, ali smo ga naivno i primili brzo također. Sve je još uvijek otvoreno za meč u Dublinu.

Znamo da BiH ima veoma dobre igrače. Moramo se dobro spremiti i odigrati najbolje što možemo u uzvratu", kaže Coleman, koji je dodao kako je Edin Džeko pokazao svoju klasu i u ovom meču.

"Vidjeli smo večeras za šta je Džeko sposoban. Moramo biti oprezni u Dublinu. Pripremit ćemo se i vidjet ćemo kako će se stvari odvijati u ponedjeljak", poručuje bek Evertona, koji je bio sretan što njegov saigrač iz redova Karamela Muhamed Bešić nije igrao večeras u Zenici.

"Bešić je dobar igrač i drago mi je što nije mogao igrati večeras zbog suspenzije. On je dobar igrač i dat će BiH neku drugu dimenziju u uzvratu. Nadam se da ću ga moći zezati kad se vratimo u Everton", poručuje Coleman.


Komentari (14)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: