Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka...posto mu je vaznije u zivotu da pokaze sta misli o crncima nego da zaradi platu...neka ne radi...a onda nek se vuca po ulicama ko uličar i pridruzi kakvim desničarima...jer nije mu mjesto u sportu... ...fakat ne razumijem ljude...imaš love...a zivot tako tako kratak...uzivaj i gledaj sta da dobro pojedes i da šta dobro staviš pod sebe...ccc
Saleme, ba, ti si, vjerovatno, isao u skolu sa Fergy-jem!
vidis ti sta ti je kad nevin narod optuze i stanu maltretirat. strasno. a covjek ko panja.
hos i tebi koju pametnu da smjestim? ocigledno si jedan od ulicara :-)
@ares.kane Eto nek ti znas sta je on rekao, pa mu reci koji pametnu
Clattenburg ponovno neće suditi u Premiershipu A ja gramatike i Ku.rca
Mark Clattenburg you are fucking asshole!
Clattenburg, mislim da ne bude sve tako crno... evo daj meni 10 hiljada eura i ja cu da te zaposlim.
Znam da sve upucije da je bio opsajd, znam da se cini da je prestrogo dat crveni karton. Ali ipak ja bih ovdje vjerovao sudcu?!
Fergy, ba, u koju skolu si ti isao?
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove Job.ba
Covijek kaznjen sto je realno sudijo! \" zasluzena crvena, Chicharito nije bio u opsajdu iako se cini tako! Samo nek se zale mi pobjedjivamo! GGMU!