Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu Unitedu pjevali nego Smorinju. To je njegova taktika protiv svakog tima koji hoće, zna i smije igrat napadački. City je u dosadašnjem dijelu prvenstva dao 56 golova a Smorinjov ManU 37. Sramota za tako veliki klub i takvu fudbalsku tradiciju.
@sjoo United, na kraju krajeva ima tradiciju. Ovo smeche tzv. City do 2011 nije niko ni pratio nit simpatizovao, klub bez tradicije koji pokusava kupit istu novcem i milijardama kozojeba.
Bayern zabio 37, Napoli 38, Barcelona 38, jesu li i oni defanzivno orjentisani? Istina je da je United nešto više defanzivno orjentisan u nedostatku Pogbe, ali i pored toga su u vrhu što se tiče postignutih golova, što samo govori da ekipa ima odličan napadački potencijal.. Druga stvar što Mourinho kao i obično izvodi neke bespotrebne eksperimente ili šta već..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nije ni united postojao do fergusona. 1987 su imali 4 titule ako se ne varam. sad je doslo vrijeme para gdje se city snasao dobro i to je to, mada ni united ne zaostaje mnogo kad je trosenje u pitanju
De malo proguglaj, pa onda komentiraj: 7 titula prvaka, 7 puta osvajač FA kupa, prvi engleski klub koji je osvojio Kup prvaka, 3 Zlatne lopte za igrače Uniteda do SAF-a!
pogedaj malo igrace koji su igrali za united prije Sira i vidi koja ce to imena bit... dovoljno je reci sir Matt Busby i sve ti je jasno... kakav City... ljudi odigrali jednu sad zasad fantasticnu polusezonu i ko biva neka klubcina... pa najveci domet im osmina LP i par trofeja Premiershipa... smjesno je uopce porediti historiju ova dva kluba...
Debilni Mourinho
Onima iz Oasisa srce sad ko Rusija 😊
Samu fazu "parkiranje busa" je upravo Smorinjo izmislio http://languagecaster.com/football-phrase-park-the-bus/
“City je prvi s 52 boda, dok United ima 14 bodova i utakmicu manje.” Dje si novinar nisam te prepozn’o.
Sta je nejasno ? 14 bodova manje i utakmicu manje...
Kad procitas recenicu kako je napisana ispadne da je United do sada u ovoj sezoni osvojio 14 bodova i ima utakmicu manje od Citya koji je do sada osvojio 52 boda u ovoj sezoni.
Tako je majstori. Kenjajte po Murini i Ibri
Ma nemaju oni ozb protivnika kao ni psg, i psg dok je naletio na malo ozb klub paprika.
PSG nema to jedinstvo igrača i timski duh kao što ga City ima. U PSG-u su uglavnom pojedinci koji igraju prvo za sebe i vlastitu promociju, pa tek onda za klub. Vjerujem da će to biti bolje sljedeće sezone kada se uigraju, naviknu i počnu vjerovati jedan drugom. Primjer - smiješno je porediti odnos Cavanija i Neymara sa de Bruyneom i Silvom. Tu leži PSG-ov največi problem.
@black hawk PSG iz godine u godinu dobija nagazne mine u Ligi šampiona...a kad i dobiju 4-0 Barsu, tu je sudija za revanš...
ovo znaci da imas komplekse, cim u svom veselju spominjes protivnika znaci da ti je nabio komplekse za citav zivot..isto npr. juce real osvojio svjet. klup. prvenstvo u komentarima messi je najbolji ovo ono..a objava nema nikakve veze sa messijem i barcom
Kakav gust