Titula vjerovatno izgubljena
4
Cityjeve zvijezde žele Vieiru umjesto Mancinija
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem vlasnike Sitija koji jos uvjek drze covjeka koji se 2 puta obrukao u evropi, vec izgubio titulu, uzalud potrosio milione, tuce se s igracima na treningu... A sto je evidentno od njegovog dolaska Siti nema igru, jer njegove zamisli "nikada 2 puta isti igraci u prvih 11" ii "svako igra za sebe" su smijesne.
"Krivi su igraci" grohotno se smijem
Brisi Manci s broda. Evo ti je i kapetan zbriso juce. Rece da je sve varke prob'o, al ne ide, slicno kao kod Tebe. Kod mene ima corbe vazda, pa bujrum i tebi i deduki, cim se presvuce.
evo ovi igrači city-a počeli kao i oni chelsea-a proteklih godina....nema te vi šta da želite i tražite,to mogu navijači,oni vole taj klub,a vi ste dovedeni da igrate i extra ste plaćeni za to,sve drugo od vas je suvišno...
covjek stvarno nema pojma, a igraci kako sam vidio u zadnjoj utakici namjerno nece da igraju, sto je znak da ne zele manchinija vise. Nadam se da ce brzo da digne sidro prema italiji :)
Od pocetka sezone njegova "ekipa" igra mrtvi nogomet, sto Dzeko sto neki drugi igraci bljesni na momente i donesi bodove. Da nije bilo toga ne bih ni medju pvih 5 bio. Nula od trenera a i od covjeka. Da je covjek barem bi preuzeo ako nista dio odgovornosti.
jedini dobar potez mancinija je upravo sto sto nece da odustane sto bi ko bi s takvim primanjima ali jedina stvar koja je na njegovoj strani je .... nema takve
PA DA STAVE GOSPU ZA TRENERA ME BI UZELI LIGU.
Mancini bi mozda bio dobar za jahanja gospi
na ovoj poziciji ne mozes opstati ako si dobar...moras biti najbolji, izvrstan... da li je mancini menadzer sa ekstra sposobnostima....sumnjam.... a vieira se nije jos dokazao kao trener da bi odjednom dobio tu poziciju...tako da nista od toga...
avaj ce siti ko i olimpic
ni G ospa ne pomoze, mozda tada nije bila na radnom mestu