Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo ste mjesto glave naseg dzeksona stavili ronijevu glavu. tijelo je i dalje od dzeksona, vidi se po velikoj izraslini u shrorcu.
Florentino, prodaj ti njega dok je vakta...od tih para nam kupi 4 vrhunska igrača po 50 miliona i Madrid miran. Nijedan igrač nije iznad kluba...nijedan! A u Realu su igrali i bolji od Cristiana.
ne kupuj ga majke ti pa gdje ću ja onda vidite da me niko neće ako ga kupite ni na klupi neću imati mjesta
on je nesretan, sta ce nnjemu 200 mil
Ja bi mu ga podudlala
Čisto preseravanje sa parama.
Izvini, ali nemamo više šta pričati o fudbalu...dovodiš u pitanje kvalitet, sposobnost i genijalnost jednog i jedinog PRAVOG RONALDA!? Pričaš mi o modernom fudbalu...pa u tom modernom fudbalu koji je tako beton, Barca i Real bježe po 25+ bodova trećeplasiranom. Španska liga je postala prava dosada za gledanje...nekada su timovi protiv Valencije, Deportiva, itd. znali praviti probleme...gdje su sada!? Al to je druga tema. Još kad skontam da su žohari iz uprave otjerali našeg IDOLA Raula Gonzalesa Blanca da bi ova princeza nosila broj 7...FUJ! Mrš iz Reala pizdeq...ti ćeš igrati i odigrati svoje za koju godinu...REAL ĆE OSTATI!!! HALA MADRID!
fifa fair play je vec prosle godine stupio na snagu, i biljeze se troskovi iz prethodne i jos dvije sljedece sezone pa ce se vec poceti iskljucivati iz lp i el..tako bi bar trebalo bit
Koja je to bolest ponuditi 200 miliona eura za bilo kojeg igraca... dok se fudbal ne uredi po uzoru na NBA i NFL to treba prestati pratiti, ovo je preslo sve granice.
pa sto nisu trpali nne serite barselona dominira u poptunosti sali se s realom jedina prevaga je ronaldo koji zabije gol i kasiljas koji skine 5 6 dobrih sansi barse i tako pbijede ,real nije imo nikad igraca boljeg od ronalda to njegova statistika sve govori za 2 sezone u top10 najboljih stirjelaca kluba ,pa sta ce biti ako ostane jos 2 3 sezone ,smiejsni ste znam da mrzite ronalda zbog izgleda,parai zato sto je lafcina al messi i ronaldo zasluzuju po 100 miliona godisnje a kamoli 10 ,a figo i ta sranja ne mogu mu ni prismrdit ,pito bih se koga bi figo pretrco sad u ovo moderno doba fudbala ,il ronaldo da lima ma daj bjezi
pa m.jku im .eb.m za te pare mozes oporavit\' privredu jedne zemlje UEFA = MAFIA
AGAINST MODERN FOOTBALL !
Haveru, čuješ li ti sebe: Izuzmi Ronaldove golove i Real 5????? Pa, valjda bi ih neko drugi trpo...Karim, Benz, RAAAUUUUL!
@ old town Ja kako se sjećam u Realu su nekada igrali Ronaldo Luis Nazario da Lima, Luis Figo, Zinedine Zidane, Roberto Carlos...sve igrači koji su imali pravo da se pušu i kurče, a koji to nikada nisu radili ko ovaj pizdeq. I btw, da ne bude glupih komentara...ja sam 20 godina navijač Reala. I još nešto, u vrijeme dok je Bernd Schuster vodio ekipu, Real je uzeo titulu prvaka Španije 2007/2008...nije bilo Ronalda...bili su tu drugi momci...Robinho, Guti, J. Baptista, Ruud, Sneijder, Robben...igrača ima, ne zna im se broj. Kad ne bude Ronalda, neko drugi će zabijati...
ovo je umjesto kloca ubacena kristina
ako ovaj peder vrijedi 200mil. ONDA MESSI VRIJEDI 500MIL. :)
kristina i jos ke$ha za dzekicu naseg normala