Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko kupi prnje i bjezi iz tog smijesnog kluba! Zasluzujes puno vise.
Grehota prava što izgubi Porto,bolji ljudi bili,sami se pobijediše.Džeke ni na mapi,Tevez se vraća,onaj mali Guideti kaže hoće nazad u City,Džeko može biti 4-5 napadač u Mancinijevoj glavi.Izgleda da će mu najbolje biti pakovati kofere.Volio bi da griješim pa da me Džeko demantuje.Mancini voli male i prcaste napadače,a Balo mu je nerođeni sin.
al sto je najbolje mancini je bio jedini trener koji je htjeo dzeka u svojim redovima.on je onda izjavio da je on inzistiro da dovedu dzeka.
zelio bi dobiti po prnjoki ovdje mozes hoces para evo ti k ara hoces jos ostaces bos.molim lajk
Angažman vani mi je otišao dovraga :)-iihihihihihihihihihi
Ja samo da y.e..b..e..m mamu krmacu mome PRASETU, pa sve si komentare sam ti napisao ljubavi mmm HRROKKK ;)
Mozda bi nakon ovog meca Mirza Varesanovic iz Veleza trebao preuzeti CIty pa bi P.I.P.O bio zadovoljan trenerom a i Dzekom. Jos dovesti veliko pojacanje Zajka Zebu, sto ne moze 45 minuta istrcati za Zurich na pripremama, i onda bi glat deklasirali Porto :)
YAYA TOURE U špicu HAHAHAHAHAHAAH xD Toliko o nogometnom znanju Roberta M. :)
u IGRU UVODI AGUEROA ILI JE MOZDA AGUERA...STVARNO STE NOVINARI \"PROFESINALCI\"...
Begović odlično branio večeras za Stoke...Imao je jednu izvrsnu intervenciju kod 0-0 rezultata kada je odbranio 1 na 1 situaciju, pokupio par centrašuteva i još pokoji udarac..A gol koji je dao Topal za Valenciju ne bi dva golmana odbranila..
city je ulozio 700 miliona funti u klub, ovi jadnici nisu mozda ni dva, i pobijede ih na srecu, neki autogolovi ovako onako, sramota ovaj mancini leti ko fišek sa ove klupe na ljeto, i nakon toga ce moci preuzeti Bragu, ili Maribor mozda i Dinamo ako se malo popravi
Kako ovo odigrat? Steaua Bukurest - Wisla Krakow
nema više smisla,svaku utakmicu neki drugi u napadu a Džeksona ni kamera nije prikazala nijednom makar da ga na klupi vidimo
Onaj Marseille je kupio onog Lucha od Porta za 18 miliona a poslje godinu, dvije Porto ga kupio od njih za 2 miliona, ko moze bolje, investicija vijeka
Želio bi zaraditi novac iz sigurnosti svoga doma? Trebaš stabilan dodatni prihod ? Imaš slabo plaćen posao ili si student/ica kome treba lova? Onda imam posao koji ti odgovara. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada (može i manje) možeš zaraditi 50-200$ sedmično. Ako imaš više vremena, onda i više. Sve što ti je potrebno je kompjuter, internet, minimalno znanje rada na kompjuteru, ostalo već zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije prevara, uveri se. Ako si zainteresovan /a pošalji mi mail: cashonnett @ gmail.com PS : dudlam navelko + primam ga u pakash !!
Kontam dovest onog Hulk\'a kao rezervnog napadaca, jao mi se svidja, a i nemamo nesto igrc na klupi
Želio bi zaraditi novac iz sigurnosti svoga doma? Trebaš stabilan dodatni prihod ? Imaš slabo plaćen posao ili si student/ica kome treba lova? Onda imam posao koji ti odgovara. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada (može i manje) možeš zaraditi 50-200$ sedmično. Ako imaš više vremena, onda i više. Sve što ti je potrebno je kompjuter, internet, minimalno znanje rada na kompjuteru, ostalo već zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije prevara, uveri se. Ako si zainteresovan /a pošalji mi mail: cashonnett @ gmail.com