Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mancini bi pokazao mudrost, kad bi se nekako dogovorio sa Tevezom, ipak bi im on mogao pomoći da dođu do titule, što je glavni cilj, sve ostalo je sporedno
\"da proda Teveza i olakša klupsku blagajnu koja je prema posljednjim informacijama prilično popunjena \"previsokim\" primanjima\" Pa ovo je idiotizam idiotizma, neka onaj ko sastavlja ove \"vijesti iz nesvijesti\" pročita još jednom, ako ima imalo mozga, u šta sumnjam.
pa i Amar bi odbio Adilovica za kosonju
Vi kopirate textove od mirrora,to su ciste gluposti,jedini pouzdani izvor sto se tice transfera je sky sports,tako da vi sa s-x nemojte se previse blamirati sa ovako glupim textovima!
roberto, gdje će Modrić preći? hahahahaha pišete o tome 5 godina, on nigdje da ode, naši barem napredju stalno, Džeko, Pjanić, Ibišević, Muslimović (uskoro), Lulić, Salihović (uskoro)... Taj kloc je postigao rezultate koje vaša komplet reprezentacija u svojim klubovima nije, tako da pssst!
bolje i teveza koji ne igra nego 2 kloca koji igraju.
e to bi bio vrh! odes iz engleske i mahnes im i kazes ko vas j.... i ne igras za tim pola godine...i onda se vratis...izvines treneru...i zaigras u prvoj postavi kao da nista nije bilo...e ako se to desi...mancini noga a svima plate down!