Zbog ugovora sa aviokompanijom
0
City mijenja ime stadiona iz Eastlands u Etihad
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TAKO JE, DABOGDA ARAPI PREUZELI SVE STO SE MOZE PREUZETI, A VEC DRZE NAJVECE KOMPANIJE NA SVIJETU, AMIN !
Amin brate
@lopata Da nije bilo amerike, danas ne bi postojala RS! Razlog: amerika je tek rekla \"stop\" kada su 5. i 7. korpus (Atif Dudakovic i rahmetli Mehmed Alagic) stigli pred ŠEHER Banja Luku i u kojoj je na upaljenim traktorima cekalo 20000 smrda da zdime svake sekunde sto dalje prema istoku/sjeveru! Tako da su pricekali jos koji mjesec (max. pola godine) sjeverna Bosna (krajina+lijevce polje+posavina+semberija) bi bile SMRDO-FREE zone!
Arapi su pametni i bogati ljudi, pogotovo Saudijska Arabija i UAE. Oni rade u interesu SAD-a i Izraeal, makar prikriveno. To su naši ljudi. Arapi su naši saveznici, nas kršćana i Židova. A Mošnjaci nisu ničiji savenzici, nikome dragi i što je najgore glavom mješaju malter.
Neka su konacno, evo ima i ovdje vise vijesti o ovoj temi http://worldnews.com.ba/welcome-to-the-etihad-stadium-city-confirm-eastlands-name-change-in-huge-deal/
@ lopata - \'ebala ti amerika sve unazad do majmuna, majmune
PUSI K.U.R.A.C !!!!
Etihad na arapskom jeziku znaci isto sto i na engleskom United , dakle stadion se u stvari zove : United Stadium.
pa naravno po gazdi,eselamu alejkum
za vrijeme rata dali su nam arapi k...c al ono veliki pravo da Amera nije bilo ovo bi bila velika srbija odavno
http://www.chelseabalkan.com/
ha ya, znao sam da ce vako bit. ovaj etihad je isto sejkova firma, i sad ce on kroz svoju firmu uvalit kes da se city izvuce iz dugova. ako ovo prodje kod uefe onda je to sve stvarno oslo u mp3...
Sve je na sponzorima...ovi sponzori platili da se tako zove stadion ha ya.
Ima tu i istine, neznate koje su milijarde a ne milione arapi dali za vrijeme rata, i bas kao sto si rekao, sve je zavrsilo u dzepovima tri covjeka..
Prvo počni od Manchester City-a......;)
A šta to naša braća Arapi imaju? :)