Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo, sad je Vaha pročitao, i odmah kreće..
ako imate kakvog efendiju da zna gonjat loptu
Ja se ne bih prihvatio da sam na mjestu Vahida Halilhodžića, bit će popljuvan kao i Safet Sušić.Pogan je ovo mentalitet, neznalica koje uživaju da pljuju po ljudima koji nešto znaju i koji su svojom karijerom dokazali da znaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Mislim da ce se Vaha jednog dana kad ode u penziju dobro pokajati sto nikad nije bio selektor svoje jedine zemlje, ako je imalo covjek i patriota bice mu tesko. Svakome je san zaigrati za svoju zemlju a ako vec to ne moze onda barem biti selektor. Vahide nemas bas previse vremena, nikad necemo imati jaci tim nego sto imamo, nestaje nam igraca, sad ili nikad. Dok nije kasno!
Ma mi Hocemo Vahu ba!!!!
ja mislim da za ovu platu za koju je radio Sušić da bi Vaha pristao i ne smoa to mislim da nam je potreban energičan čovjek kao on da zavede reda..I igrači već dugo ne igraju na svom nivou ponajviše zbog egzibicija Sušića sa pozivima igrača i taktičkih ludorija..
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meho Kodro je najbolje rješenje.Čovjek je svakako u Bosni a i savez mu duguje bar da bude trener do kraja ovih kvalifikacija.Nisam navijač Sarajeva ali čovjek dobro radi svoj posao.
Vaha i samo on 100%
Hajde da i njega probamo pa onda Mesa, itd...
Ko jebe sta mi i ostali narod u BiH misli i kome je to vazno uopste. U NSBIH neke druge stvari su vaznije i bitnije, pa mi neznamo barem pola tih koji odlucuju a be da znamo kakvog su misljenja ili kakvi su ljudi, ali i one koje znamo bolje bi bilo da neznamo.Imamo mi tamo lopova sto dokazanih sto ne, imamo mi tamo citavu svitu i kolekciju podobnih clanova koji se nikad nisu i nece dok ih smrt ne rastavi odijelit od nase repke. Nazalost je tako i sasvim je svejedno ko ce biti seletor jer uvijek ce se pojavljivat novi menadzeri i imat cemo barem dvoicu igraca iz te agencije koji ce kvarit raspolozenje i oduzimati zasluznim mjesto. Pa moramo da shvatimo da su jedni izborili SP a sasvim drugi otisli na isto. Koje su zasluge imali naravno treba pitat odgovorne.
Nema tu emocija više,.. finacijska situacija NS BiH ,.će nakon "neodlaska na EP" biti totalna nula,..ovako ,dovođenjem novog selektora,..bar će obezbijediti minimum sponzora
KOLIKU LI ON PLATU TRAZI ZA SVOJ SELEKTORSKI POSAO????MOZETE MISLIT!
I ja bi da karam Vesnu Zmijanac :D
Neda ;)
SVI OVI SA ANKETE SU SUPCI . IMAM NAJBOLJI PREDLOG A TO JE DA BUDE IVICA OSIM I DA VODI EKIPU PREKO SKYPE VISE CE USPJETI NEGO OVI SUPCI SVI ZAJEDNO.
Sasa Vugdalic
ja bi ciru nazad
AFRIKA ZAPADNA I SPOD MAROKA JE ZA TEBE CUSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Uspjelo mu je što nikome do sada nije, da odvede fudbalsku reprezentaciju BiH na Svjetsko fudbalsko prvenstvo.Ma koliko pljuvali rezultat je tu?! Pljujte i dalje?!
nisi ti skonto dobro druze. Nije on odveo reprezentaciju na svjetsko, njega je reprezentacije odvela na svjetsko. Istina neporeciva.