Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna Van Gaal svoj posao, on ce da dovede United u prave staze
Velikani se vraćaju
rašćeraj to sve
Tako i treba, bespotrebne igrace, parazite poslati tamo gdje im je mjesto.
Zadnja nada za ManU, Van Gaal.. Prodati sve osim Rooneya, Persiea, Smallinga i De Geae.. Dovesti nove mlade igrace koji mogu sta postici motivacijom..
Nebi ja prodao Phil Jones-a, a ni Valenciju. Carick je povrijedjen ali ce nam trebati njegova rutina i iskustvo
Vrijeme da se klub digne iz pepela :)
Moras znati da giganti poput Manchestera, Intera, Milana i jos par drugih su bili i bice giganti evropskog nogometa. Manchester zbog jedne lose sezone odmah pisete da je propao. Inter je italijanski gigant koji je izabrao tezak put par godina bez jakih igraca, bez velikih plata i privlacenje novih sponzora da bi se ojacali i finansijski stali na noge sto im vrlo dobro ide i za dvije tri godine su opet u vrhu Evropskog nogometa. Taj put su prosli i Bayern i Arsenal. Samo sto Bayern nije imao jaku konkurenciju u BL i nije se osjetila ta reforma. Imas jedan PSG i Man City koji svaki transfer rok trose po ca. 100 Miliiona a rezultati ni na vidiku. Klub,Ekipa se gradi decenijama ,a ne za jednu godinu.
Naravno, svaka ti je mjestu. Samo što je vrijeme da se gradi nova ekipa koja će zamjeniti staru i praviti nove rezultate, a LVG je pravi čovjek za to!!!
prilika za Vincenta Tana da odriješi kesu i dovede još neko zvučno ime
Kreten ... Van Gaal