Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ciro majstorrr.....skontacemo mi sta smo izgubili samo polahkoo
A zabole i antića za tebe, uvlačiš se u pogrešnu guzi.cu
Svaka cast Anticu....... najjaci si, a za ciru me zabole....
Fala bogu pa peder ode.....
zelenbaći, napuš te mi se karine.
Ciro bio i otisao. Koga nema bez njega se moze i mora!
daj ba, osvojio 8 bodova kakav je to rezultat ?!?!
što bi rekli \"pravi poznavaoci fudbala\" (BHF i kolekcionari trenerki iz jednog mjestašca u BiH), čuj 17. na svijetu, u rangu jednog trapatonija, ma pederčina, ko što će im biti i pape.
vjrerovatno si mislio na MARADONU!? Ma papak teski k\'o i sam Ciro Blazevic.
Muahaha... koje je samo \"vrhunske\" selektore ostavio iza sebe. Marada, Bilic & Co. ;) A bjazi Ciro, bjazi! Neka te u Kini, tamo i pripadas! p.s. a da BHF nisu ser*nje, jesu!
ma bosancima niko ne valja,niko njma ne treba da ih zavadi
bhf su grobari bih fudbala,gori su i od ovih iy republike mrske
boanac TAKO JE!!! Eto vam mamu vam lopovsku sta ste uradili, svjetsku klasu otjerali s cela repke!!!!! Ciro B>O>G, LEGENDA, BEG, MAJSTOR i iznad svega, profesionalac, sto susic nece nikada biti!!!
heheh sta je sad bhf bagro lopovsko-smetljasko-dijasporska. navijajte za svoje drzave svedsku njemacku itd, a ne da unistavate nasu bosnu
aha, aha, sta sad!!!???