Kineska Superliga
0
Ćiro i dalje vodeći
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ciro we love you!
Koji mamlaz PAPE sjecka stalno igru, daje sansu nekim novim igracima, kao da je neki trening. A uša mamlazu jedan! Hocemo Sergeja Barbareza!
Ciro vrati se nacija uz tebe ko ebe BHF. Sa papetom ce nazadovati i izgubiti sve utakmice..
ĆIRO P.EDERU
Ciro je jedini na ovoj planeti koji je mogao napraviti nesto od nase reprezentacije. Zalosno je da su pokvarenjaci kao ovaj gore u vecini i da su mocni unistiti i otjerati sve sto vrijedi u ovoj zemlji.
Yebo vam Ciro mater u zvalje. Da je Pape sjedio na klupi protiv Portugala, otresli bismo ih ko slinu. Ciro, ne vracaj se vise u Bosnu
Halali nam dragi Ciro!!!
LEGENDO, HAJ UZMI TAMO TITULU, PA SE VRATI STO PRIJE, UNISTI NAS PAPE!