Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam, pa hrvati ce otici kao drugoplasirani sigurno. Norvezani nemaju sta traziti protiv talijana. Nije trener kriv sto trenira pick*ce koje se cuvaju za svoje klubove. Isto ko Srbija, pa ja im posle ovih kvalifikacija ne bi dozvolio vise da obuku dres.
I kao 3ci ce se plasirati direktno,kao najboja treceplasirana ekipa
crveni_kmer Pa da i ta opcija stoji to sam zaboravio.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prvo Štimac, 6 mj vodio NK Zagreb i došao na mjesto izbornika, pa onda Kovač, 6 mj vodio mladu reprezentaciju i došao na mjesto izbornika. Pa ne postaje se stručnjak preko noći. Nama treba pravi izbornik, imamo možda najbolju generaciju u povijesti a svaki protivnički trener nas ubije taktikom. Sa pravim trenerom, bili bi konkurenti za zlato u Francuskoj.
Uzmite trenera od Norveške i zlato je vaše 100%.
Od govana se pita ne pravi.
Ne treba uzimati ozbiljno ono sto Ciro kaze. Bilo bi greska da se Kovac smijeni, a to ce se najvjerovatnije desiti. Kovac je trener koji je uveo rad i disciplinu i to je ono sto reprezentacji sa nasih podneblja treba. S Nikom bi imali sanse cak i za titulu na evropskom. Ovako nece biti nista od nekog uspjeha Hrvatske na Euru.
Pa prvi si pravdao i branio taj izbor kad je Niko bio izabran. Joj frajera, posenilio.
Mandžuka nagazio na iste sihire kao i naš Vedo.
Bosna is best https://www.youtube.com/watch?v=8TZX52Q6wYo
Coro coravi da tebe nije mozda trebalo postaviti sve upropastis da ti daju vrbanjusu raspala bi se
CIRO MAJSTORE LEGENDO PREUZMI TI HRVATSKU TO JE JEDINI SPAS
Nije ništa čudno jer je većina reprezentacija nakon SP-a imala pad u kvaliteti igre. pa pogledajte Holandiju. I naš Baždarević reče kako smo izgubili od boljeg protivnika ali kada se uporede reprezentacije Belgije i BiH po igračkom kadru u kvalifikacijama za SP i sada za EP,vala i nema velike razlike. Jednostavno smo i mi pali u kvaliteti igre.
Selamim hi unas vjerske experate, da se uključim ute životne teme suovim: Allahov Poslanik s.a.v.s. je kazo: ''Allah neće pogledat osobu koja je spolno opčila sa svojom suprugom u analni otvor.'' (En-Nesai i Ibn Hibban, Ibn Madže, br. 1923, od Ebu Hurejre, r.a., sahih – vjerodostojnim ga je ocijenio šejh Albani)
Ćiro, odjebi više. Fudbal je igra gdje svi nastoje igrati što bolje. Nisu ni drugi budale.
mnogo bitna stvar....one na margini zaboli kita za ćiru, nogomet, andoru....
Hrvatska u dvije utakmice skliznu sa 1 na 3 mjesto. Nije Kovač tu nešto kriv. Kad pogledaš sastav vidiš da osim sredine ta ekipa nema na glavu ni rep. Mandžukić nije onaj stari, tu nema ko gola dati...
Gdje si škutor koji kmeči od radosti kad Bosna ne pobijedi. Kakav je osjećaj nakon poraza Hrvatske?
Rado bi ti zasjeo na Kovacevo mjesto,znamo
brav Čiro , to se zna ;) kakav kovac , taj u zivotu nije nikog trenirao , a sljedeci selektor je zoran m. ;))))