Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ciro da si ti neki trener nebi suradivao sa lopovima i tebe samo pare privlace idi heklaj i nebrukaj se sa savezom jebem vam majku lopvsku jebem li ti iljo majku usmrdelu mati ti je kurva
sramota je bilo sa onakom hrvatskom osvojiti bronzu moja nena bi zlato osvojila sa bosnom i poraz od 3 razlike nije losa stvar ako bude imao11 igraca valjda ce biti duse od kodre kakav nam je savez daj boze savez napolje jebem vam majku
Svi govore da je do izbornika, ili do saveza (ok igraju ulogu i oni) ali zašto nitko ne kaže onako pošteno da BiH nema kvalitetu da se plasira na svjetsko prvenstvo (iako bih to volio, al mali su izgledi)
Volio bi vise nego ista, da neko izboba ovo rahlju od Usanovica !
ćiro pederu ti si budala ako si potpiso ugovor na dve god.ja sa tim lopovima nebi mogao niti 10min a kamoli dvije godine
Pojam Bosanca je vrlo jednostavan pojam. To je čovjek rođen na području Bosne. Pojam Hercegovac je vrlo jednostavan pojam. To je čovjek rođen na području Hercegovine. Poanta je u tome da Bosna i Hercegovina mora postati država kralnje liberalna koju će svi voljeti. Ja volim Bosance (njihovu duhovitost-ĆIRO) i iskrenost. Svi vi morate biti samo bosanci i ništa više. Bošnjak (musliman) je glup pojam. Svi se morate identificirati s bosnom i hercegovinom kao vašom domovinom. Vjera nije važna ; Bog je ionako jedan jedini i put k njemu je individualan. Islam, Katolicizam, Pravoslavlje su prave vjere samo onda ako je čovjek koji vjeruje prava individua. Sve ostalo je glupost BALKANSKOG UMA.
Sine,ne brini! Potpisao sam i vodim moje lavove u Afriku. Vi vjerni navijači skupljajte pare i u Africi ćemo trebati veliku podršku! Argentinu ćemo baciti na koljena u polufinalu,a tada ćemo rasturiti Brazil u finalu.Neka cijeli svijet vidi što su bosančerosi! J.... zemlju koja Bosne nema!!!
SAVEZ NAPOLJE !
Samo Bojkot!
Chiro je turčin
UA! BOJKOT!
ma treba te iz saveza jednog po jednog ubti
Ciro je bosancero i to nije sporno, ali savez nije bosanski...
HAJMO IH RUŠIT!!!!!!!!!!!
SADA VIDIM ZASTO ZA NAS KAZU DA SMO GLUP NAROD! LAHKO NAS JE NAVUCI NA... CIRO dobar? Pa kada je dobar sto nije oduvijek bio bosanac,a ne sada uz ugovor od 5000evrica + 70% od sponzora koje dovede + njegovi dani su prosli i star je! On u ovom NS-lancu moze biti samo jos jedna KARIKA za pranje love, odvodjenje mladih talentovanih igraca (hrvata) iz BiH! Zasto nije KODRO dobar? Kao djeca ste naivni! Mislite li da CIRO moze popraviti stanje i kvalitet nase lige??? NE RADI SE SAMO O REPREZENTACIJI NEGO O FUDBALU U BiH, a liga nam je veca tuga nego reprezentacija! Najbolje nastaviti bojkot saveza i ne ici na utakmice jer treba istrajati u tome, a ne da varaju narod, jer ONAJ KO PODRZI SELEKTORA U OVAKVOM SAVEZU PODRZAVA I LOPOVLUK U SAVEZU! SMJENA SAVEZA UZ ISTOG ILI DRUGOG SELEKTORA MOZE DONIJETI REZULTATE,A OVO STO RADE DONOSI SAMO JOS VECI LOPOVLUK I ODGADJA BOJKOT I NJIHOVU SMJENU!