Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam odakle mu više snaga.....Idi bolan u Švicu, na jezero i uživaj....
Odmah mi slika pred očima! Švica i jezero, uh!:-)
mijenja klubove ko cigo kontenjere
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vjerovatno njegova prva izjava za medije:,, Zadar mi je uvijek bio u srcu i sanjao sam dan kada ću doći ovdje. ,,
Moj Čiro ,ista ti priča kao u našeg Sušića;zovu me iz Kine,Irana ...a onda daj šta daš!
Moj ciro i ti si pao onoj stvari za usi, ali eto
Jedini covjek , trener kojem nije stalo do para i koga ce trenirat. Covjek voli fudbal i fudbalu je predan do kraja. Respect Čiro do Boga!!!
NASI maloumnici s vrhovni stolica kako iz vlade tako i sa sporta,,otjerali su sve nase dobre ljude drugima,,pa onda pisu o tim ljudima kako su oni losi..Zadar nikada nije bio nesto dobar u futbalu kosarka da zemlja jaki,,,puno srece gospodine Miroslave Blazevicu da dodzete do dobre pozicije,,respect za vas gospodine,,
Al se ovaj šupa
Ćiro vrati se na kormilo reprezentacije Bosne i Hercegovine, bolji si od Teleće glave. Ako već ne može reprezntacija trebao si preuzeti FK Novi Pazar :)
Poserem se ja na takvo kormilo repke, kad je Ciro peder na njegovom celu!!!
Ciro pederu
Ovaj ciro ce se na kraju sam sebi uvuc u guzicu i umrijet ce tako, zaglavljen i ocajan.
Žao mi ga, ne vidi da mu je vrijeme za penziju... ĆIro odmori jarane, zaslužio si...