Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakav igrac koji je odlican u odbrani a zna dodati i asistirati je ono sto nam treba. Besic je super u odbrani ali nema neku viziju. Nadam se da necemo samo racunati na Pjanica jer ocito je kao dan da momak ne moze sam. Pjanic je onoliko dobar koliko su sigurni igraci oko njega. Nadam se da ce Cimirot postati onaj pravi i da ce postati veliki igrac za nas. Vjerujem u Cimirota jer momak ima disciplinu, nikad nije pravio probleme treneru za vrijeme kad je igrao na Kosevu i uvijek je davao 110% za klub. On ce brzo probiti opet u prvi tim Paok-a nakon povrede i postati jos bolji igrac. Momak je pametan i pravi sportista.
uauuuuuuuuuuuuuu klix potolaceni pitarski portal ZAMISLI ASISTENCIJA PROTIV NIZE LIGASA U KUPU i sta sad jel treba u repku dajjjj molim te A VI PITARI NE KITITE SE TUDJIM PERIJEM SARAJVO JE PROLAZNA STANICA BILA ZA GOJKA
Vraca se majstor nakon povrede :D
\o/
Bravo Gojkara se polahko vraca, Cimi i Besic nazad Pjana ispred krilo Duljevic i Vicsa napad Dzekson
Sa ovakom ekipom ni Belgija, Njemacka i druge futbalske velesile nisu BiH ravni !!!
Bolji sastav ima San Marino
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nemoj ga mesa zvati vise u repku bolji je raspali cocalic