Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa moze lovu onda uplatiti u dobrotvorne svrhe, ima gladne djece bez roditelja u bih koliko hoces, sta ceka?
ma covjek je zaradio da mu moze biti do kraja zivota i zato kaze da mu nije vise do novca sad hoce tfofeje nagrade za najboljeg igraca itd, a u juventusu to imati nece. ako ode u italiju propada to je najgora liga za napadace. pa sjetite se samo jednog ronalda sta mu bi u italij. a i nogomet im je u strasnom padu. njemacka liga je bolja od talijanske. pored intrera oni nemaju ekipe koja moze parirati engleskim spanskim klubovima, a pogotovo juventus je los. tako dzeko vidi ti odi u englesku u liverpool ili u chelsea jer oni nemaju napadace chelsea ila drogbu i anelku a to su momci koji su presli 30 tako tu si ti pristao
Man. City nije klub za Dzeku. Dzaba novci, misle mogu dovesti koga hoce, ali u taj klub idu samo igraci zeljni novca, tamo ne idu igraci zeljni sportskih uspjeha, gladni trofeja. City nikad nece doci na nivo Chelsea, ovi su pored novca imali Mourinha koji ih je naucio na uspjehe, Mancini nije Mourinho niti ce to biti...
Ma koji Đeko ...sta zna ovaj musavi mošnja ....
Šta se pravda, nema za tim potrebe. I da je za pare, to bi bilo sasvim normalno.
*zamisli
@hahaha uuuu....uamisli onda kakav si ti kada imas toliki kompleks, jadna ti majka
Jes ruzan bog ga yebo u dupe.
ma jasta, yeebo pare, kome su pare bitne. ti igras nogomet cisto nako iz ljubavi prema sportu i prema domovini
Ljudi, kazem vam, sto se tice pobjedivanja, bolje je da Dzekinho ostane u Wolfsburgu nego da ode u Juventus, barem ove sezone. Izmedu Wolfsburg i Man City, tu bi reko da bi bolje u Man City. Ali Juventus nije nista se promjenio, dok su Wolfsburg doveli dva odlicna igraca za njihovu daleko najslabiju stranu prosle sezone, t.j. odbranu. Plus novog trenera Stevea McLarena sto je pobjedio Holandsku ligu prosle sezone, Wolfsburg je bolja opcija nego Juve ove sezone.
jebi ga dzeko,sto si onda potpisivo ugovor vrijedan 5 miliona
Dzeko Dijamantu , Legendo , Rubinu , Bogu , Allahu , pitarcici pogubise oci koliki si im trn u ocima... MI SMO ZELJINI , DZEKO JE NAS!
Dzekson lave propast ces ti ko Grcka zapamti ! Bolji je Vilja od tebe a jeftiniji :)