Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast. Čestitke.
I sljedeće godine će mo bit opet prvaci.Opet će titula bit naša.Još lakše.Čilić i Ćorić će sigurno osvojit jedan meč,a za drugi poen će se pobrinuti Dodik i Pavić!Kako ga god potjeraš,najbolji smo,i na kraju i na početku.🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷
To,da smo mi zadnja reprezentacija,koja je svjetski prvak po ovom sistemu,bojim se da nije istina,ovaj sistem će vjerovatno ponovo zaživit.Svaki sport se igra pred domaćom publikom i u gostima!
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Sexcoss.com
I opet slobodno bacajte dislike, ali i dalje ovo nikakve veze nema s nogometom
Cestitke Hrvatskoj! I Hercegovina je ponosna na nase sjajne tenisace, te cemo im aBd prirediti velicanstven docek u Medjugorju!
@konstruktivnoST od 4 tenisera tri iz Hercegovine da se HB odvojila ne bi Hrvatska meda u sportu mogla
@kunai8 zašto onda ta Hercegovina ne skupi svoje talente, pa nešto napravi u svijetu sporta?