Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čile bio bolji cijelu utakmicu, imali zrelije šanse, nedosuđen penal, i onda na kraju Bravo...bravo!
PROFESOR ELVEDIN PEZIC O GLUPIM BOSNJACIMA https://www.youtube.com/watch?v=wzQh2Xq0zV4
Ronaldo cek'o penal za pobjedu, da se na kraju proziva kao heroj portugala
Poskida im penale k'o prasinu sa sehare
Caos pederikos..
Ronaldo htio da uzme slavu, "opucao" zandji, pobjedonosni, penal. Pa covjek je miljama ispod Messija. Messi se i ne trudi da bude slavan, samo igra fudbal. Ovaj sve pokusava da ga se poredi s Messijem i njegova PR sluzba ima vise zaposlenika nego Bosna poslije Bakirovog cuvenog "100 000 zaposlenih" obecanja. Sta god da uradi, utaji porez, siluje djevojku, tu je njegova PR sluzba da to zataska ili bar pokusa. Da, silovao je djevojku 2006. i platio joj da suti. Ronaldo, dame i gospodo.
on se ne može staviti u istu rečenicu sa Messiem
Pricaj o donacijama djeci Palestine, i napisi Ronaldo dame i gospodo.
Portugal došao s prvom ekipom da pokušaju uraditi još jedan marketinški trik i predstaviti tap in offside penalda kao najboljeg svih vremena. Ni za jednu titulu nije zasluzan ni ove ni prethodnih sezona. Jedan obicni maneken kao i Beckham koji Messiu mogu samo da puše onu stvar sto se tice fudbalskog umijeca.
Sreca za Chile da se Ronaldo nije povrijedio ko u finalu EP pa da udje neki igrac da bude 11 na 11 i da ih Portugal mazne. Ovako su imali srecu da je ostao na terenu cijelu utakmicu i realno je samo sreca desetoricu Portugalaca i dovela do penala.
najbolji komentar
legenda kaze da penaldo jos uvijek ceka da izvede peti penal...
priznaj da si se nadao da ce ta tvoja neuspjela posalica biti top komentar
da sam bolestan za tim cekao bih cim objave clanak da komentarisem ;)
placite 😭😭
procito ih bravo ko clanak na klixu
Chile sa ovom generacijom moze jos ovo dolazece svijetsko prvenstvo izgurat i onda ce biti donji jer nemaju nekih mladjih talenata. Ova citava generacija osim mozda Sanchesa i Vidala ce poslije svijedskog u penziju. Ni Portugal nije u puno boljoj situaciji.
Kapa dole Bravo, bravo za tebe.
zasluzeno
Cileanci imaju lavlja srca i pravi sportski mentalitet. A ne ko...
Pa lahko im je kad Ronaldo ne igra.
Čile mi je draga ekipa još od Salasa i Zamorana. Često nisu imali sreće na svjetskim prvenstvima, ali sada imaju odličnu i iskusnu generaciju, dvostruki su prvaci J.Amerike. Očekujem da na SP odu do 1/2 finala.