Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni od juce cijela porasla za 10 KM, sada kopam po cijeli dan za 25 KM. P.S. moj prevoz i hrana
pao mu rejting na AA+
Hoće to,ko ne trenira uvijek opadne....
dzeko ce se uskoro vratiti u zelju kako je krenulo :-))
Ma nek ga je Manchesteru zabio pa makar opala i 5 mil.
Milion dva, gore dole, zar je bitno?
kako je krenulo mi ćemo vraćat onu lovu od njega
kakav pad forme ppk jedan, sa onim golom manchesteru mu je porasla za 5mil, kod njih je milion ko ovdje hiljada, kako je krivo ovim dushmanima hahaha pojedite se ba SARAJEVO JE CENTAR SVIJETA A SVE STO DOLAZI IZ SARAJEVA JE CISTA 10! sumari
e nije mi jasno kako Toresu nije opala cijena pa taj dvije godine ne zabija ni za klub ni za reprezentaciju
sad ce ga sigurno kupit FC Zürich :-)
Dzeko je mrt.vac i to znaju svi koji imalo znaju o formi i fizickoj spremi on jednostavno ne moze da potrci i to je ono sto ce ga ukopati u buducnosti zivi bili pa vidili...
e jeste vi smijesni ljudi. nije njemu cijena opala jer se \'druzi\', i drugi se \'druze\' i zabijaju golove, partijaju a i dalje pri vrhu, kojekakvi skandali a opet u top formama. u ovom klubu dzeko nazalost i moze samo da se ;druzi\' jer nema bas prilike da se istakne. ovo nekad malo sto se probije i zabije odlicno hajd, al nije to to. on ne vrijedi ni ovih 30 sto je bio placen, ja bi najvise volio da ga ko ronalda ili rooneya plate, bi ocami, al ne moze. opo pa opo, da promijeni klub mozda bi na 2 milona pao, a mozda bi svaka 3 mjeseca jos po 2 dobivao, ovako tesko.
koga boli vise briga ze cijene koje su ionako vec pretjerane. Fuj. A gladni gladuju.
Džeko propo’ ko Sprite!
Jeste 2 gola protiv Intera, da si gledao utakmicu znao bi, ovako cekaj na internetu izvjestaj pa ostavljaj komentare, to ti je sav zivot, pogotovo kad su fudbaleri milioneri u pitanju.
chelseabalkan.com
idi popij mlijeko pa na spavanje, kakva dva protiv Intera o cemu buncas klinac?