Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta cete svaki fudbaler ima krisu. Sta je za Falcao ili Ronaldo i oni imaju loše fase. Ali navijace ga ne ponizavaju. Morate sijecat sta je nam sve uradio. Cim je ušo za reprezentaciju odma smo uvijek bili 2 mijesto na tabelle i išli na barage ili u plasman za svjetsko prvenstvo
Miralem treba da napravi transfer i promjeniti sredinu .Bilo bi dobro da ode u Liverpol ako je istina da su zainteresovani za njeg .Sretno Mire i nemoj citati sta pisu po drustvenim mrezama
PSG bi bilo za nega najboli
u zadnje vrijeme je katastrofalan i previse nervozan
Ja bi rekao naj sporoji igrac koji daje slucajne golove sa 50m,tolko nam je umrtvio igru sa jaranima Medunjaninom i Avdijatorom .
Trenutno negdje malo zapinje. Vjerovatno novi angazman/ugovor. Sve u svemu, Pjanic je klasa. Nadam se da ce biti u konkurenciji za najboljeg u Francuskoj/EURO 2016. Jos uvijek se prebrzo oslobadja lopte. Malo soliranja, pokoja finta nije na_odmet. I vise kreativnosti, lucidnosti.
I ove statistike seru Pjana ima losu godinu, vjerovatno najlosiju otkako igra
ili je ovo aprilililili
Anceloti pratio utakmicu Austria:BiH, Anel Hadzic pred vratima kraljevskog kluba....
Jel ti ovo ozbiljno?
hahaha...čuj ovog, jel ozbiljno...:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pjanić je zlatan momak, nemože uvjek ni biti najbolji, al biće ako bogda...
Cestitke Pjanicu ..... 👏