Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim neki se samo ovdje osfrcu na historiju. Real je kanta od kluba jer sto je sad chelsea to je real vec zadnjih 100 godina. jer je bio al bukvanlno kraljevski klub i finansira ga kralj.real u ligi prvaka moze samo govorit kako smo nekad a nema ih vise nigdje.
hajd nek i on nesto pametno rece!!!
LOL!! čuj Chelsea uz bok Realu..samo treba pogledati trofeje...pa neće ih stići ni za slijedećih 100 godina Real 9 Liga Prvaka-Chelsea 0...isto tako i Milan koji ima 7. A i da ne govorim o svima ostalim titulama i Reala i Milana
Nogomet će otići u propast dok Chelsea stigne Barcelonu, Manchester, Liverpool ili Real naprimjer.
mozda samo u parama, a i to dokne uhapse abramovica hehe
Pogresno je interpretirano, Chelsea FC je vec sada uz bok Realu u svim sferama...