Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
200 miliona eura odštete + 300.000 eura sedmična plaća = RIP fudbal
Drug moj, odavno je fudbal kao i svaki drugi sport riknuo. Ostao je samo business.
Ljudi, vi gledajte fudbal i uzivajte u fudbalu koji nikad nije bio na vecem nivou, a to sto neko za to uzima pare, nek' uzima.
ma ne ide messi nigdje još barem 4-5 godina...
Hajd realno, ne treba Messi ni Chelsea(imaju Costu), Unitedu(oni nikako shvatiti da treba im odbrana o.O) a ni Cityu(možda njima NAJVIŠE, ali ako ništa imaju Aguera). Ne vidim razlog kupovine njegove, čista glupost.
par godina unazad..messy je bio definitvno broj 1 u svijetu... ali sad je van forme... a c.ronaldo nijad nije van forme.. kako sam cuo za ronalda on je masina za golove.. covjek je stvarno igrac komletan u svemu
previše vala i za jednog Mesija
Ne dovodite govno u United, zamrzicu omiljeni klub
Samo njega ne dovodite.
šta fali messiju??? nije padavičar za razliku od ronalda...
Real ce ga kupiti
te pare ce izvuci od sponzora prodaje dresova reklama.. real je ronalda i bejla isplatio za sezonuu... normalno da je biznis cistii
za to para kupiš dobar klub.
i ja sam u lovu na messija
realno liku forma moze samo padati..one igre od prije 2 3 godine ponovit nikada nece..iskreno nebi volio da dodje u Chelsea..