Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
El clasico u polufinalu!
ma ja sad su svi fol fanovi barce since 1994. sto ne mogu ovih navijaca na baterije
WTF?? Ako ne znam adresu psihijatrje, daću ti je ja, il si pobjego odatle il tek trebaš. Mravi su ti mozak pojeli! Ovdje je riječ o fudbalu, nacionalističke furke VIŠE NISU IN!
slinavci muslimanski, sto se neiselite u tursku, vakat vam istice. polako ali sigurno. vi najvise razarate ovu drzavu. to vidi cijeli svijet, pokusavate praviti drzavu na gadafijev nacin. to nece proci. mjenjate ustav jedne drzave na silu. OVO VAM JE KRAJ.
Ma sve je nepredvidivo. Ko bi se nakon prvog poluvremena u Minhenu kladio na Inter.Šahtar također. Nalupaše Romu bez problema. neće se tu Barsa prošetati. Ukrajinci imaju sjajan tim i revanš kući. Mislim da je Inter najbolje prošao, jer Šalke u ovom društvu nema šta da traži. Moguće finale Real -Mančester
A Edin Dzeko?
ŠTELA MRTVA!!!!!!
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
ma hebi ti sve ovo Liverpool je zakon!!!!!!
Pun k. nepismenih na ovom Sa.-x-u :S Visca el Barça!
Izbacili smo werder, bayern i na redu je schalke.. Mogu svabama dati 18 mjesta u LP ali nikad nece bit uspjesniji od italijana.
hmm problem je što Real neče proči spurse
COME ON YOU SPURS !!!!
FINALE : BARCA - MANCHESTER UNITED !
Ma niko me ne moze ubjediti da su ovo cista posla , Barsa je dobijala Chelsea 3-4 puta uzastopno sto u osmini sto u cetvrtini finala , sastavljaju engleze da bi ove ostale lige podigle rejting koliko toliko , mali timovi su vjecita zrtva Volio bi da Sahtar i Totenhem prodju vise nego bilo sta
bice ovdje iznenadjenja. shaktar ce izbacit barcu, a i tottenham i schalke bi mogli izbacit real i inter
Chelsea, Real. Barca i Inter idu dalje. Real-Barca = Real Inter-Chelsea = Chelsea Chelsea-Real= Chelsea :)